Carregant...

Supergarage Metronio

Pàrquing a Via dell'Amba Aradam, 31/A - 184. Roma, Itàlia

Supergarage Metronio
Accessible És necessari deixar les claus Pàrquing cobert Aparcament amb alçada màxima permesa Pàrquing vigilat
Cancel·lació gratuïta Entrada flexible

Descripció

Supergarage Metronio

HORARIO Agosto:
Del 11 al 22 Agosto: de 06:00 a 10:00 y de 19:00 a 1:30


Parking en el centro de Roma, el parking Supergarage Metronio es ideal si queréis aparcar cerca del Coliseo o de la Basílica Papal de San Giovanni Laterano. De hecho, esta última se encuentra a solo 5 minutos andando del aparcamiento y, además de estar cerca de la Catedral de Roma, el parking Supergarage Metronio se sitúa al lado del Palacio Lateranense y de la Escalera Santa. También, a menos de 10 minutos andando se encuentra la Piazza dei Re di Roma, el Parque San Sebastiano, las Termas de Caracalla, Santa Maria in Tempulo y Villa Celimontana.

El parking Supergarage Metronio os facilita la posibilidad de aparcar cerca del casco histórico de Roma, en el que podréis visitar el Coliseo, a unos 15 minutos a pie, el Arco de Constantino, la Basílica de San Pietro in Vincoli, la Domus Aurea, el Foro Romano, el Circo Máximo, la Piazza Navona, la Fontana de Trevi, la Basílica dei Santi Giovanni e Paolo y el Palatino. El parking Supergarage Metronio es una óptima opción también para aparcar cerca de la Azienda Ospedaliera S.Giovanni Addolorata, que se encuentra a tan solo 200 metros del parking. Aparcar en el Coliseo es muy sencillo gracias al parking Supergarage Metronio y, si queréis visitar otros barrios igualmente característicos de Roma, desde el parking podréis llegar en unos 10 minutos a la estación S.Giovanni de la línea A de la metropolitana, con la que podréis moveros rápidamente hacia Piazza di Spagna, Via Vittorio Veneto, Villa Borghese, la Trinitá dei Monti, la Plaza de la República, Piazza del Popolo, Via Cola di Rienzo y hasta la Ciudad del Vaticano.

Con la misma línea de metropolitana podréis además llegar cómodamente hasta la Estación de tren de Roma Termini y a las estaciones de Valle Aurelia y de Flaminio. El parking Supergarage Metronio es simple de encontrar si llegáis a Roma en coche, puesto que se sitúa a pocos metros de Via Druso, directamente comunicada con Viale delle Terme di Caracalla, que entra en Via Cristoforo Colombo, también Carretera Regional SR148. Aparcando en el parking Supergarage Metronio podréis aprovechar de todos los servicios de los que el parking dispone, como videovigilancia, acceso facilitado para personas minusválidas, lavado de vehículos y servicio de préstamo de paraguas en caso de lluvia.

En este aparcamiento es necesario dejar las llaves del coche.

Entrada del pàrquing

  • Via dell'Amba Aradam, 31/A

Com bescanviar la teva reserva

MULTIPASS 1d (20.00€)

Horari del pàrquing

Dilluns

Tancat

Dimarts

Tancat

Dimecres

Tancat

Dijous

Tancat

Divendres

Tancat

Dissabte

Tancat

Diumenge

Tancat

Llista de preus

CAR

1 dia

Il.limitades entrades/sortides

20

2 dies

Il.limitades entrades/sortides

40

3 dies

Il.limitades entrades/sortides

60

4 dies

Il.limitades entrades/sortides

80

5 dies

Il.limitades entrades/sortides

100

7 dies

Il.limitades entrades/sortides

120

8 dies

Il.limitades entrades/sortides

140

9 dies

Il.limitades entrades/sortides

160

30 dies

Il.limitades entrades/sortides

180

31 dies

Il.limitades entrades/sortides

180

2

180

Tots els passis mensuals comencen el dia 1 del mes i tenen una estada mínima obligatòria de quatre mesos. Consulta les condicions abaix.

Condicions

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva. A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure. Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà el tiquet que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

El preu dels passis mensuals a Parclick és l'equivalent a un mes d'aparcament. Aquest tipus d'abonament requereix que signis un contracte mínim de quatre mesos amb el pàrquing després de realitzar la compra. No te'l recomanem si ets turista.

Si no ets resident i vols aparcar durant un mes o més, si us plau, considera els nostros passis diaris de 30 dies o contàctan's a info@parclick.com

Tots els passis mensuals són subjectes a l'horari d'obertura del pàrquing.