Pàrquings a prop de Oviedo

3 Pàrquings trobats
  1. Més proper

  El Carbonero

  Cobert (2.1m)
  0 min (0m)

  APK2 Plaza Longoria Carbajal

  Cobert (2.05m)
  15 min (924m)
  1. Més barat

  PROMOPARC Plaza Zuco

  Cobert (2.1m)
  +60 min (14.6km)
  Preu Parclick
  5,15

El Carbonero

Padre Suárez, 27
Sobre el pàrquing
Pàrking cèntric, a 5 minuts caminant del Casc Històric, de l'Ajuntament i de la Catedral d'Oviedo. Junt als jardins del Campillín. Accés directe desde l'A-66 sortida 29 Ronda Sur.
Horari del pàrquing
dilluns a dijous 06:30 - 23:00
divendres a dissabte 00:00 - 23:59
diumenge 06:30 - 23:00
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva .

Entrada al pàrquing

Calle Padre Suárez 27

Què opinen els nostres clients
5
Basat en 2 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

IGNACIO
5
5
Parking diáfano, sin columnas y con luz natural, lo que da sensación de amplitud, no el típico agobio de otros..... plazas amplias. Amabilidad en la atención. Por poner una pega, no había personal en los días que estuve, si hubiese tenido algún problemaLlegir-ne menys

Sergio
5
5

Llocs i esdeveniments interessants a prop de El Carbonero