AENA Aeropuerto de Lanzarote - General T2

Pàrquing a Arrecife, Las Palmas, España - 35500. Illa de Lanzarote, Espanya

AENA Aeropuerto de Lanzarote - General T2
Accessible Servei 24h Pàrquing cobert Aparcament amb alçada màxima permesa Pàrquing vigilat
Cancel·lació gratuïta Entrada flexible

Descripció

AENA Aeropuerto de Lanzarote - General T2

Parking en el Aeropuerto de Lanzarote que presta servicio a la Terminal 2, desde donde salen los vuelos interinsulares. El parking AENA General T2 es un parking cerrado y cubierto, que ofrece un sistema de video vigilancia continua durante todo el día, proporcionándote así una mayor seguridad a la hora de tener que dejar tu vehículo. Así mismo, tiene un horario de apertura de 24 horas, por lo que no tendrás de qué preocuparte si tu vuelo sale en mitad de la madrugada, siempre encontrarás el parking de AENA General T2 abierto. Aprovecha esta oportunidad de poder aparcar cerca de la T2 del Aeropuerto de Lanzarote y reserva ya tu plaza en el parking oficial de AENA General T2, situado a solo 5 minutos andando, por lo que ahorrarás mucho tiempo en el trayecto. Además, el parking de AENA dispone de la mejor relación calidad/precio del mercado, ofreciendo tarifas muy competitivas para tu vehículo.

  • Disponible per a terminals: T2

  • Temps a la terminal: 5 min a T2 caminant

Entrada del pàrquing

  • Aeropuerto

Com bescanviar la teva reserva

Com arribar?

Coordenades: 28.953312527075, -13.606949726986.

Veure a Google Maps

A l'inici del teu viatge

A l'arribar al pàrquing, per entrar, espera davant de la barrera: el lector reconeixerà el teu vehicle i el tiquet s'emetrà automàticament. Aquest tiquet ja és prepagat i té les dades de la teva reserva Parclick ( si pulses el botó de la barrera, la teva reserva no es tindrà en compte i et cobraran el preu de tarifa ).

A la tornada del teu viatge

Dirigeix-te a cabina de control (o caixer automàtic) per validar el tiquet que vas agafar a l'entrada. Només en cas d'haver superat el temps de la teva reserva hauràs d'abonar la diferència a l'aparcament. Després condueix fins a la sortida amb el teu vehicle i introdueix el tiquet per obrir la barrera.

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia