AENA Aeropuerto de Lanzarote - General T1

Pàrquing a Arrecife, Las Palmas, España - 35500. Illa de Lanzarote, Espanya

AENA Aeropuerto de Lanzarote - General T1
Accessible Servei 24h Pàrquing cobert Aparcament amb alçada màxima permesa Pàrquing vigilat
Cancel·lació gratuïta Entrada flexible

Descripció

AENA Aeropuerto de Lanzarote - General T1

Parking oficial en el Aeropuerto de Lanzarote, el cual presta servicio a la Terminal 1, destinada a vuelos nacionales e internacionales. El parking AENA General T1 es idóneo para dejar tu coche mientras disfrutas de tu viaje o si necesitas llevar y/o recoger a alguien en la T1 del Aeropuerto de Lanzarote. AENA General T1 está ubicado dentro del mismo aeropuerto, a solo 3 minutos de la terminal 1, a la que podrás llegar muy cómodamente. Este parking resulta muy práctico si tienes previsto algún vuelo nacional o internacional, ya que siempre salen desde la T1 del Aeropuerto de Lanzarote. Garantízate una plaza de aparcamiento en la Terminal 1 del Aeropuerto de Lanzarote y olvídate dar vueltas buscando parkings en la periferia o pérdidas de tiempo en servicios de traslado hasta la terminal.

  • Disponible per a terminals: T1

  • Temps a la terminal: 3 min a T1 caminant

Entrada del pàrquing

  • Aeropuerto

Com bescanviar la teva reserva

Com arribar?

Coordenades: 28.95052704018, -13.61085895888.

Veure a Google Maps

A l'inici del teu viatge

A l'arribar al pàrquing, per entrar, espera davant de la barrera: el lector reconeixerà el teu vehicle i el tiquet s'emetrà automàticament. Aquest tiquet ja és prepagat i té les dades de la teva reserva Parclick ( si pulses el botó de la barrera, la teva reserva no es tindrà en compte i et cobraran el preu de tarifa ).

A la tornada del teu viatge

Dirigeix-te a cabina de control (o caixer automàtic) per validar el tiquet que vas agafar a l'entrada. Només en cas d'haver superat el temps de la teva reserva hauràs d'abonar la diferència a l'aparcament. Després condueix fins a la sortida amb el teu vehicle i introdueix el tiquet per obrir la barrera.

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia