AENA Aeropuerto de Lanzarote - General T1

Arrecife, Las Palmas, España, 35500. Arrecife, España.
Sobre el pàrquing
Parking oficial en el Aeropuerto de Lanzarote, el cual presta servicio a la Terminal 1, destinada a vuelos nacionales e internacionales. El parking AENA General T1 es idóneo para dejar tu coche mientras disfrutas de tu viaje o si necesitas llevar y/o recoger a alguien en la T1 del Aeropuerto de Lanzarote. AENA General T1 está ubicado dentro del mismo aeropuerto, a solo 3 minutos de la terminal 1, a la que podrás llegar muy cómodamente. Este parking resulta muy práctico si tienes previsto algún vuelo nacional o internacional, ya que siempre salen desde la T1 del Aeropuerto de Lanzarote. Garantízate una plaza de aparcamiento en la Terminal 1 del Aeropuerto de Lanzarote y olvídate dar vueltas buscando parkings en la periferia o pérdidas de tiempo en servicios de traslado hasta la terminal.Llegir-ne menys
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
T1 3 min
Com arribar-hi?
Com accedir-hi?
Abans del teu viatge

En arribar a l'aparcament, per entrar, espera davant de la barrera: el lector reconeixerà el teu vehicle i el tiquet s'emetrà automàticament. Aquest tiquet ja és prepagat i té les dades de la teva reserva Parclick ( si pulses el botó de la barrera, la teva reserva no es tindrà en compte i et cobraran el preu de tarifa )

Després del teu viatge

Dirigeix-te a la cabina de control (o caixer automàtic) per validar el tiquet que vas agafar a l'entrada. Només en cas d'haver superat el temps de la teva reserva hauràs d'abonar la diferència al pàrquing. Després, condueix fins la sortida amb el teu vehicle i utilitza aquest tiquet per obrir la barrera.

Entrada al pàrquing

Aeropuerto

Què opinen els nostres clients
5
Basat en 2 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Jose Antonio
5
5

Jose Antonio
5
5

Preu per a 8 hores
Llocs i esdeveniments interessants a prop de AENA Aeropuerto de Lanzarote - General T1