Saba Estación de Girona

Plaça Espanya,
Sobre el pàrquing
Pàrquing a l'Estació de Girona, situat a la mateixa estació que dona servei. El pàrquing Saba Estació de Girona és la millor opció si tens pensat viatjar des de l'Estació de Girona, ja que és obert 24 hores del dia tots els dies de l'any, facilitant així l'hora d'arribada o de sortida. Aparcar a Girona mai havia estat tan fàcil amb Saba Estació de Girona, on podràs deixar el teu vehicle tranquilament per viatjar sense haver de preocupar-te pel teu cotxe gràcies al sistema de video vigilància continuada que ofereixen les seves instal·lacions. Si vas a viatjar des de Girona i no saps ón aparcar a l'Estació, Saba Estació de Girona és l'alternativa perfecta per deixar el teu vehicle i gaudir de la teva estada. Des de l'Estació de Girona, pots dispossar des de serveis de llarga i mitjana distància (RENFE i SNCF) fins a serveis d'alta velocitat i rodalies amb AVE, tant destinacions nacionals com internacionals. Visita Girona amb el teu propi vehicle i no et preocupis més de donar voltes per trobar aparcament, amb Saba Estació de Girona tindràs la teva plaça garantida, permitint-te aparcar a prop del centre de Girona. Per exemple, amb Saba Estació de Girona pots aparcar a prop de la Fira de Girona, a menys de 15 minuts caminat. Aparcar a prop del Parc de la Devesa és ara més sencill gràcies al pàrquing Saba Estació de Girona, que es troba a poc menys de 15 minuts caminant i on podràs gaudir de la natura i la visita al Palau de Congressos de Girona. Visitar Girona mai ha estat tan fàcil, ja que amb Saba Estació de Girona podràs deixar el teu cotxe ben aparcat mentres viatges a d'altres països o ciutats, amb la major tranquilitat que et proporciona saber que el teu vehícle es troba en bones mans. La localització que té el pàrquing Saba Estació de Girona és molt bona, als voltants disposes de llocs turístics i d'interés, així com estacions d'autobusos per a que puguis moure't en transport públic per la ciutat sense problema. Per exemple, Saba Estació de Girona et permet aparcar a prop de la Catedral de Girona situada a la Plaça de la Catedral o també a prop de la Universitat de Girona.Llegir-ne menys
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

Entrada al pàrquing

Plaça Espanya 4

Què opinen els nostres clients
4,5
Basat en 2 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Gerardo
5
5
Todo correcto

Carlos
4
4

Preu per a 3 dies
Llocs i esdeveniments interessants a prop de Saba Estación de Girona