Aparcamiento Hospital General Alicante

Pàrquing a Calle Pintor Baeza s/n - 3010. Alacant, Espanya

Aparcamiento Hospital General Alicante
Habilitat per a persones amb mobilitat reduïda Servei 24h Pàrquing cobert Aparcament amb alçada màxima permesa Pàrquing vigilat
Cancel·lació gratuïta Entrada flexible

Descripció

Aparcamiento Hospital General Alicante

Pàrking situat dins del recinte hospitalari de l'Hospital General d'Alacant, amb 1275 places d'aparcament per a visitants, còmode i ampli. Compta amb places especials per a persones amb movilitat reduïda així com seguretat i horari d'apertura les 24 hores.

Entrada del pàrquing

  • Carrer Colombia 1600

  • Avenida Pintor Baeza 13

Entrades per a vianants

  • Calle del Maestro Alonso 99

Com bescanviar la teva reserva

MULTIPASS 1d (11.95€)

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Llista de preus

CAR

1 dia

Il.limitades entrades/sortides

1195€

2 dies

Il.limitades entrades/sortides

2390€

3 dies

Il.limitades entrades/sortides

25

7 dies

Il.limitades entrades/sortides

29

8 dies

Il.limitades entrades/sortides

4195€

30 dies

Il.limitades entrades/sortides

49

3

29

Tots els passis mensuals comencen el dia 1 del mes i tenen una estada mínima obligatòria de quatre mesos. Consulta les condicions abaix.

Condicions

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva. A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure. Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà un ticket per utilitzar a la sortida. Segueix aquest mateix procediment cada cop que surtis i tornis a entrar dins dels període de validació de l'abonament. Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

El preu dels passis mensuals a Parclick és l'equivalent a un mes d'aparcament. Aquest tipus d'abonament requereix que signis un contracte mínim de quatre mesos amb el pàrquing després de realitzar la compra. No te'l recomanem si ets turista.

Si no ets resident i vols aparcar durant un mes o més, si us plau, considera els nostros passis diaris de 30 dies o contàctan's a info@parclick.com

Tots els passis mensuals són subjectes a l'horari d'obertura del pàrquing.