SABA Maisonnave

Maisonnave s/n
Sobre el pàrquing
Pàrking proper a la Catedral de Sant Nicolau i la Basílica de Santa Maria. A prop del Museu de Belenes, l'Ajuntament d'Alacant, Museu de Belles Arts Gravina i Museu d'Art Contemporani d'Alacant. La Plaça dels Luceros, Calvo Sotelo i Gabriel Miró estan a les proximitats del pàrking.
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

Entrada al pàrquing

Plaza Calvo Sotelo 14

Què opinen els nostres clients
4
Basat en 7 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

ENRIC
3,3
3,3
Eran hogueras y la mayoría de puertas estaban cerradas, para futuros años deberían poner carteles más luminosos y dejar más puertas abiertas una puerta abierta y en una calle lejos de la entrada principal me parece algo complejo para la gente de fueraLlegir-ne menys

Miryam
5
5

Tewfik
4
4
Accès en voiture un peu étroit et chaleur étouffante dans le parking. A part cela, je recommande ce parking très bien situé et pour la qualité de service du personnel qui est à la hauteur.Llegir-ne menys

Preu per a 1 dia
Llocs i esdeveniments interessants a prop de SABA Maisonnave