Pàrquings a prop de Xativa

1 Pàrquings trobats
    1. Més proper
    2. Més barat

    Játiva

    Cobert (2.05m)
    6 min (374m)

SABA Estación Xàtiva

Plaza de la Estación s/n
Sobre el pàrquing
Pàrking de l'estació de Xàtiva, on surten trens a Barcelona, Madrid, València, Múrcia, etc. A l'aparcament es pot arribar en cotxe fàcilment des del centre de Xàtiva, el Paseu del Ferrocarril, les carreteres N-340 i CV-645 i el municipi proper de Novetlè. DIUMENGES I FESTIUS TANCAT.
Horari del pàrquing
dilluns a dissabte 06:30 - 23:30
diumenge tancat
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

Entrada al pàrquing

Avenida Ausiàs March 1C

Què opinen els nostres clients
5
Basat en 1 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Joaquín
5
5