Imagen 1

Pàrquing INDIGO Ermitage

Rue de l'Ermitage, 43
Accés sense contacte

Detalls de la reserva

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Detalls

Estàs buscant aparcament prop de l'estació de Wavre? Necessites un pàrquing que et permeti aparcar fàcilment i arribar a temps al teu tren? Un aparcament públic segur? El pàrquing INDIGO Ermitage Wavre és per a tu! Si et vas de viatge i agafaràs un tren a l'estació de Wavre, és clar que no deixaràs el teu cotxe aparcat al carrer. Reserva amb Parclick i gaudeix d'una plaça d'aparcament segura en el pàrquing INDIGO Ermitage Wavre. El pàrquing INDIGO Ermitage Wavre és situat exactament a 400 metres de l'estació de Wavre, és a dir, a 5 minuts caminant. Si vols omplir l'estómac abans o després del teu viatge des de l'estació de tren de Wavre, nosaltres et recomanem menjar en algun dels següents locals: Peperoncino Trattoria Italiana, resto-bar Blomi, GangNam, Citizen Kane, La Peniche, La Folle Epoque, Le Resto D'En Face, pizzeria la Luppia, Maison Carette Wavre, brasserie de l'Hôtel de Ville... Gaudeix del menjar sense presses!, perquè tindràs tant el teu tren com el teu cotxe molt a prop gràcies al pàrquing INDIGO Ermitage Wavre. Parclick t'estalvia temps! I aquest aparcament serveix també per als que necessiten anar al centre de Wavre? Per descomptat! Si ets dels que temen no trobar un lloc on aparcar en Wavre i odies passar-te hores conduint, deixa el teu cotxe còmodament en el pàrquing INDIGO Ermitage Wavre i arriba a qualsevol zona del centre a peu! Aparcant el teu vehicle en una plaça d'aparcament en el pàrquing INDIGO Ermitage Wavre, podràs aprofitar per anar de botigues al centre de Wavre i deixar les teves compres en el maleter. Trobaràs nombrosos comerços com Hema (en quai aux Huîtres, 15), Yves Rocher Wavre (en rue du Pont du Christ, 3), Damart (en place Alphonse Bosch, 23), Parachute (en rue du Pont du Christ, 45) o Comptoir des Cafés et Thés (en rue du Chemin de Fer, 14). El pàrquing INDIGO Ermitage Wavre també et serà la mar d'útil per les teves compres habituals gràcies als supermercats que tindràs al costat, com Carrefour Express (en rue Barbier, 11 – 1300, Wavre) o Boucherie Adda (en rue de Flandre, 15 – 1300, Wavre). Aparcar prop de l'estació de Wavre és ara molt més fàcil amb el pàrquing INDIGO Ermitage Wavre! No sols per la seva excel·lent ubicació, sinó perquè, a més, és obert les 24 hores del dia. Per a tots els teus plans en Wavre, el pàrquing INDIGO Ermitage Wavre canviarà la teva vida! Pren bona nota: pàrquing INDIGO Ermitage Wavre, en rue de l'Ermitage, 43/45 – 1300, Wavre. No trobaràs un lloc més segur on deixar el seu vehicle de manera segura mentre estàs fora. No perdis més temps i reserva amb Parclick la teva plaça en el pàrquing INDIGO Ermitage Wavre! Que tinguis un bon viatge!

Característiques

  • Aparcament amb alçada màxima permesa (2.5m)
  • Entrada flexible
  • Accesible per a PMR
  • Servei 24h

Com arribar-hi?

Entrada al pàrquing

Rue de l’Ermitage 43/45

Entrada al pàrquing caminant

Rue de l'Ermitage 2
Veure mapa

Instruccions

A LA TEVA ARRIBADA:

PER OBRIR LA BARRERA: A la teva arribada al pàrquing, posseeixi front la barrera. No recullis tiquet. El lector de matrícules reconeixerà el teu vehicle i la barrera s'obrirà sense cap acció teva.

En cas que la barrera no s'obri automàticament, contacta amb el servei d'assistència a través de l'intèrfon de la barrera.

PER SORTIR: Al teu retorn, torna al pàrquing des de l'entrada per vianants introduint el codi d'accés. Aquest codi vindrà indicat en el teu bo de reserva i/o mail de confirmació de compra. Al moment de la sortida amb el teuvehicle, posseeixi front la barrera i el lector de matrícules reconeixerà el teu vehicle. La barrera s'obrirà sense que hagis de fer res, com a la teva arribada.

ACCÉS PER VIANANTS: Utilitza el codi d'accés indicat en el bo de la teva reserva Parclick.

IMPORTANT: pots accedir al pàrquing fins a una hora abans de la prevista en la teva reserva. Si intentes accedir al pàrquing fora d'aquest marge d'una hora, la barrera no s'obrirà. No obstant això, tingues en compte que es cobrarà tot temps addicional, ja arribis abans o surtis després de les hores indicades en la teva reserva, en funció de les tarifes locals que manegi el pàrquing al moment. Arribats aquests casos, en finalitzar la teva reserva, rebràs el rebut corresponent al cobrament aquest temps extra.

Productes disponibles

Selecciona data d' entrada i sortida per mostrar els productes disponibles

Productes de Parclick

Passi simple

Durant la teva estada podràs entrar i sortir una única vegada al pàrquing

Passi multipàrquing

Durant la teva estada podràs fer ús de tota la xarxa de pàrquings d'aquest operador disponibles a Parclick.

Passi il·limitat

Durant la teva estada podràs entrar i sortir del pàrquing totes les vegades que vulguis.

Els aparcaments més reservats