Pàrquings a prop de Viseu

2 Pàrquings trobats

Parque Dom João I

Praça D. João I - Ed. D. João I, Piso Menos Um
Sobre el pàrquing
Parking en el centro de Viseu en Portugal, al lado de la Iglesia de Nossa Senhora de Fátima. El parking Parque D.João I te ofrece la oportunidad de dejar tu coche para poder disfrutar de esta fantástica ciudad portuguesa, en la cual puedes visitar la Catedral de Viseu y el Museo Nacional Grão Vasco en tan sólo 10 minutos. También, a pocos metros del parking Parque D.João I, podrás visitar el Parque Aquilino Ribeiro, el Jardín das Mães, el recinto para eventos Feira de São Mateus o, si lo prefieres, asistir al Teatro Viriato, ya que todo ello está a menos de 10 minutos andando del aparcamiento. Además, el parking Parque D.João I, debido a su localización, posee una buena conexión con el resto de la ciudad de Viseu, a donde podrás llegar utilizando la líneas de ferrocarril, cuya estación más cercana es Sé de Viseu, situada a 10 minutos del parking.Llegir-ne menys
Horari del pàrquing
dilluns a dissabte 08:00 - 21:00
diumenge tancat
Horari del check-in
dilluns a dissabte 08:00 - 19:00
diumenge tancat
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Entrada al pàrquing

Travessa Balsa 17

Preu per a 1 dia