Ordenar per:

Pàrquings a prop de Torrevieja

2 Pàrquings trobats
 • APK2 Vistalegre Puerto
  1. Més proper

  APK2 Vistalegre Puerto

  Cobert (2.15m)
  ContactlessAccés sense contacte
  Preu per a 1 dia
 • Emilio Castelar - San Pedro del Pinatar
  1. Més barat

  Emilio Castelar - San Pedro del Pinatar

  Cobert (2.2m)
  +60 min (17.8km)
  Preu per a 1 hora

Pàrquing APK2 Vistalegre Puerto

Paseo Vistalegre
1 opinions

icon contactlessEntrada i sortida sense contacte

Pots entrar i sortir d'aquest pàrquing de manera automàtica, sense necessitat d'agafar el tiquet o passar per la cabina de control.

Detalls: Sobre el pàrquing

Un dia a la platja a Torrevieja estarà més que assegurat amb l'APK2 Vistalegre. A més, si thas d'aparcar per motius de treball, l'estacionament no serà un problema gràcies a aquest pàrquing al passeig Vistalegre. També serà la teva solució si necessites anar a fer la compra, ja que el p ... Llegir-ne més
Un dia a la platja a Torrevieja estarà més que assegurat amb l'APK2 Vistalegre. A més, si thas d'aparcar per motius de treball, l'estacionament no serà un problema gràcies a aquest pàrquing al passeig Vistalegre. També serà la teva solució si necessites anar a fer la compra, ja que el pàrquing es troba al costat del Carrefour de Torrevieja, aií que de diversos bancs. Al costat de molts edificis d'apartaments, pot ser una molt bona opció d'aparcament si passes les teves vacances a Torrevieja. A més, tots els teus plans estaran coberts perquè si tens qualsevol concert en el Recinte Firal de Torrevieja, aquest pàrquing es troba a tan sols uns minuts. Si est una persona activa i vols activitats que fer prop de la costa, aparcar a la platja de Acequion no serà un problema. Aquest pàrquing està just al costat del parc Donya Sinforosa i del Museu de la Mar i la Sal. No dubtis a reservar en l'aparcament APK2 Vistalegre si necessites un pàrquing a Torrevella! Llegir-ne menys
 • Pàrquing APK2 Vistalegre Puerto 14612

Com arribar-hi?

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia
Icon Marker

Com accedir-hi?

A LA TEVA ARRIBADA:
Si arribes amb més antelació, la barrera no s'obrirà automàticament i t’apareixerà el següent missatge: "Fuera de periodo de validez". Has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva.

Si arribes a l
... Llegir-ne més
A LA TEVA ARRIBADA:
Si arribes amb més antelació, la barrera no s'obrirà automàticament i t’apareixerà el següent missatge: "Fuera de periodo de validez". Has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva.

Si arribes a l'aparcament dins l'horari vàlid de la teva reserva, atura't davant la barrera. No agafis tiquet. El lector de matrícules reconeixerà automàticament el teu vehicle i la barrera s'obrirà. En cas que la barrera no s'obri de forma automàtica, has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva.

Si arribes a l'aparcament dins l'horari vàlid de la teva reserva i a la porta hi ha un rètol de "pàrquing complet", la teva plaça sempre està garantida. El lector de matrícules reconeixerà automàticament el teu vehicle i la barrera s'obrirà. En cas que la barrera no s'obri de forma automàtica, has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva.

Si arribes a l'aparcament fora del període de validesa de la teva reserva i a la porta hi ha un rètol de "pàrquing complet", has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la reserva, donar el teu número de matrícula i localitzador de Parclick.

Si la teva reserva permet entrades i sortides múltiples:
A la sortida, dirigiu-vos cap a la sortida i la barrera s'obrirà automàticament quan el lector detecti la matrícula.
A la tornada, per accedir novament a l'aparcament, apropa el vehicle a la barrera d'entrada, el lector de matricules el reconeixerà automàticament.

A LA TEVA SORTIDA:
Quan vagis a sortir amb el teu vehicle, atura't davant de la barrera, el lector reconeixerà la teva matrícula automàticament. La barrera s’obrirà sense que hagis de fer res, tal com va passar a la teva arribada. Si has excedit el temps vàlid de la teva reserva, la barrera no s'obrirà. Hauràs d’anar a la cabina de control o al caixer per abonar l’import corresponent al temps addicional consumit. L’import a abonar serà el preu de tarifa regular del mateix pàrquing.
Llegir-ne menys

Entrada

Paseo Vistalegre
Tens dubtes? Ens encantaria ajudar-te!

Opinions

Basat en 1 opinions
Accés
5,0
Instal·lacions
4,0
Personal
5,0
icon user
Kari 18/08/2023

Disponibilitat del pàrquing

Entradads, 2 març 10:00
Sortidads, 2 març 11:00
Vehicle Turisme - Alçada màxima 2.15m