Imagen 1

Pàrquing INDIGO Du Moulin

Rue du Moulin, 17
5.0
Accés sense contacte

Detalls de la reserva

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Detalls

¿Vas camino a Sarreguemines y buscas un estacionamiento? ¿Un parking cerca de la rue du moulin? ¿Un parking cerca del Saar? ¿Un parking cerca del Pont de l'Europe? ¡No busques más, tenemos la solución a tu problema! El parking Indigo Du Moulin es un parking subterráneo vigilado, abierto los 7 días de la semana y las 24 horas del día, incluidos los días festivos. ¡Así que no esperes más y ve a la aplicación Parclick o al sitio web parclick.fr para reservar tu plaza de parking en línea y llegar fácilmente al parking de Indigo Du Moulin! ¿Estás pasando por Sarreguemines y no sabes dónde quedarte? No hay problema, el parking Indigo Du Moulin está situado cerca de varios hoteles como el hotel Union Sarreguemines (28 rue Alexandre de Geiger, 57200 Sarreguemines), el hotel Amadeus (7 avenue de la Gare, 57200 Sarreguemines) o el hotel Aux Deux Etoiles (4 rue des Généraux Crémer, 57200 Sarreguemines). ¿Llegas al mediodía al parking de Indigo Du Moulin y buscas un restaurante? Desde el parking Indigo Du Moulin, podrás acceder en un instante a restaurantes como La Petite Auberge (36 rue de France), La Gioia (cocina mediterránea, 16 rue de la Paix), ON (cocina tailandesa, 8 rue de France), Le Cappadoce (avenue nationale), Bianco Nero (3 rue du Château), Le Bara Sarreguemines (1 rue Charles Utzschneider) o La Kasbah (12 rue Charles Utzschneider). El parking Indigo Du Moulin está situado a unos 100 metros del centro comercial Carré Louvain. El parking Indigo Du Moulin te facilitará por tanto el acceso a tiendas como Jules (rue Sainte-Croix), Bonobo Planet (route De Sainte-Croix), Sephora (12 rue Sainte-Croix), Pimkie (12 rue Sainte-Croix), Du Pareil Au Même (rue Sainte-Croix), Esprit (rue Sainte-Croix), Camaïeu (9 rue Sainte-Croix), ... El parking Indigo Du Moulin te permitirá también ir a muchos lugares administrativos como el CAF de Sarreguemines, la Subprefectura, el Ayuntamiento de Sarreguemines, la Comisaría de Policía, los Tribunales de Justicia, la Casa del Departamento de Sarreguemines, la Oficina de Correos o el CPAM de Sarreguemines. Si eres un fanático del arte, el parking de Indigo Du Moulin te gustará. El parking de Indigo Du Moulin está cerca del Museo de la Cerámica de Sarreguemines - Jardín de Invierno y del Foro de las Cinematografías. Por último, el parking Indigo Du Moulin te permitirá llegar a la estación de autobuses de Sarreguemines y a la estación de tren de Sarreguemines.

Característiques

  • Aparcament amb alçada màxima permesa (1.85m)
  • Servei 24h
  • Cobert
  • Vigilat

Com arribar-hi?

Entrada al pàrquing

Rue du Moulin 15
Veure mapa

Instruccions

A LA TEVA ARRIBADA:PER OBRIR LA BARRERA: A la teva arribada al pàrquing, posseeixi front la barrera. No recullis tiquet. El lector de matrícules reconeixerà el teu vehicle i la barrera s'obrirà sense cap acció teva.En cas que la barrera no s'obri automàticament, contacta amb el servei d'assistència a través de l'intèrfon de la barrera.PER SORTIR: Al teu retorn, torna al pàrquing des de l'entrada per vianants introduint el codi d'accés. Aquest codi vindrà indicat en el teu bo de reserva i/o mail de confirmació de compra. Al moment de la sortida amb el teuvehicle, posseeixi front la barrera i el lector de matrícules reconeixerà el teu vehicle. La barrera s'obrirà sense que hagis de fer res, com a la teva arribada.ACCÉS PER VIANANTS: Utilitza el codi d'accés indicat en el bo de la teva reserva Parclick.IMPORTANT: pots accedir al pàrquing fins a una hora abans de la prevista en la teva reserva. Fora d'aquest marge, es cobrarà de manera automàtica el temps addicional ( tot i que arrivis u sortis abans o després de l'hora indicada en la teva reserva) en funció de les tarifes locals que el pàrquing manegi en el moment. Arribat aquest cas, un cop finalitzada la teva reserva, rebràs el rebut corresponent a aquest temps extra.

Productes disponibles

Selecciona data d' entrada i sortida per mostrar els productes disponibles

Productes de Parclick

Passi simple

Durant la teva estada podràs entrar i sortir una única vegada al pàrquing

Passi multipàrquing

Durant la teva estada podràs fer ús de tota la xarxa de pàrquings d'aquest operador disponibles a Parclick.

Passi il·limitat

Durant la teva estada podràs entrar i sortir del pàrquing totes les vegades que vulguis.

Pàrquing INDIGO Du Moulin: Opinions

5.0
Basat en 1 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal
Charline

Parfait! Très facile d'accès, j'aime beaucoup le système de lecture de plaque d'immatriculation ! En revanche, je trouve les places peut être un peu petite lorsque l'on a une grosse voiture et des enfants.

Pàrquings més valorats a Sarreguemines

Els aparcaments més reservats