SABA Estación Santander

Plaza de las Estaciones, S/N
Sobre el pàrquing
Pàrking a l'Estació de Santander. Proper a la Catedral de Nuestra Señora de la Asunción de Santander i al Muelle del Almirante. L'aparcament es troba a 5 minuts caminant de l'Ajuntament de Santander i de la Parròquia de l'Anunciació.
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

Entrada al pàrquing

Calle de Atilano Rodríguez 5

Què opinen els nostres clients
4
Basat en 1 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Simona
4
4

Llocs i esdeveniments interessants a prop de SABA Estación Santander