PROMOPARC Cúbics

Av. Pallaresa
Sobre el pàrquing
Pàrquing situat al municipa de Santa Coloma de Gramenet, a Barcelona, just al costat de l'Autopista del Maresme, la qual recorre tota la costa del mediterrani d'extrem a extrem. per aquest motiu, el pàrquing Promoparc Cúbics té una localització bastant bona i de fàcil accés que et permet la conexió amb altres municipis en poc temps. A prop del riu Besòs, l'aparcament a l'Avinguda Pallaresa et permet recòrrer els llocs més simbòlics de Santa Coloma de Gramenet sense necessitat d'utilitzar el cotxe, comper exemple el centre de la ciutat en el que es troba l'Ajuntament, la Parròquia de Santa Coloma Esglèsia Major i l'auditori Can Roig i Torres. Si aparques al Promparc Cúbics, tindràs l'Escola Oficial d'Idiomes a menys de 10 minuts caminant, així com el Teatre Josep Maria de Segarra, d'aquesta manera, no perdràs més el temps buscant aparcament.Llegir-ne menys
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Horari del check-in
dilluns a divendres 09:00 - 21:00
dissabte tancat
diumenge tancat
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

Entrada al pàrquing

Avinguda Pallaresa 101

Què opinen els nostres clients
4,3
Basat en 1 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Leon
4,3
4,3
Ruime plaatsen vriendelijk behulpzaam personeel. Echter spreekt men alleen SpaansLlegir-ne menys

Preu per a 1 dia