SABA Plaça Corona d'Aragó

Pàrquing a Pl. Corona d'aragó, s/n, Salou - 43840. Salou, Espanya

SABA Plaça Corona d'Aragó
Accessible Servei 24h Pàrquing cobert Aparcament amb alçada màxima permesa Pàrquing vigilat

Descripció

SABA Plaça Corona d'Aragó

Pàrquing al centre de Salou, molt a prop de la Plaça d'Europa. El pàrquing SABA Plaça Corona d'Aragó està situat molt a prop de la Punta del Porroig, pel que podràs gaudir de les espectaculars platges que es troben a només 500 metres de l'aparcament. Aparcar a Salou ja no ès impossible amb el pàrquing SABA Plaça Corona d'Aragó, gràcies al qual tindràs la oportunitat de gaudir de la que es considera la capital de la Costa Daurada per ser la destinació turística més important de Tarragona.


Visitar Salou amb el teu vehicle ara és molt més fàcil i amb SABA Plaça Corona d'Aragó, on deixaràs el teu cotxe sense preocupar-te d'haver de buscar aparcament a Salou, optimitzant al màxim el teu temps i diners durant el teu viatge. Si vas a visitar Salou i necessites aparcar a prop de la coneguda discoteca Flash Back, estàs de sort, ja que el pàrquing SABA Plaça Corona d'Aragó dispossa d'un horari d'obertura les 24 hores, el que et permet entrar i sortir de l'aparcament sense preocupar-te de l'hora que sigui.


També, amb el pàrquing SABA Plaça Corrona d'Aragó pots aparcar a prop de l'Ajuntament de Salou o del Teatre Auditori, ambdós situats a uns 10 min caminant des de l'aparcament. Visitar Salou i aparcar al Port Esportiu ara és molt més senzill amb SABA Plaça Corona d'Aragó, des d'on podràs visitar el Club Nàutic de Salou i gaudir de fantàstiques activitats i sorprenents experiències al Port. SABA Plaça Corona d'Aragó et permet aparcar a prop del Por de Salou, per gaudir de les seves platges i la festa que et proporciona el millor emplaçament, sense dubte, de la Costa Daurada.


Si penses en visitar PortAventura, el pàrquing SABA Plaça Corona d'Aragó t'ofereix les seves instal·lacions a molt bon preu per a que puguis gaudir de la teva experiència al parc d'atraccions. O, si ho prefereixes, amb el pàrquing SABA Plaça Corona d'Aragó també pots aparcar a prop e l'Aquòpolis Costa Daurada, per passar un dia emocionant entre aigua. L'aparcament SABA Plaça Corona d'Aragó és molt fàcil de trobar ja que està conectat amb l'Autovia A-7 de Tarragona a Salou.


Aquest pàrquing només és obert durant la temporada d'estiu, del 22 de Juny al 2 de Setembre.

Entrada del pàrquing

  • Carrer de Navarra 6

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia