SABA Plaça Corona d'Aragó

Pàrquing a Pl. Corona d'aragó, s/n, Salou - 43840. Salou, Espanya

Descripció
210cm

Pàrquing al centre de Salou, molt a prop de la Plaça d'Europa. El pàrquing SABA Plaça Corona d'Aragó està situat molt a prop de la Punta del Porroig, pel que podràs gaudir de les espectaculars platges que es troben a només 500 metres de l'aparcament. Aparcar a Salou ja no ès impossible amb el pàrquing SABA Plaça Corona d'Aragó, gràcies al qual tindràs la oportunitat de gaudir de la que es considera la capital de la Costa Daurada per ser la destinació turística més important de Tarragona.

Visitar Salou amb el teu vehicle ara és molt més fàcil i amb SABA Plaça Corona d'Aragó, on deixaràs el teu cotxe sense preocupar-te d'haver de buscar aparcament a Salou, optimitzant al màxim el teu temps i diners durant el teu viatge. Si vas a visitar Salou i necessites aparcar a prop de la coneguda discoteca Flash Back, estàs de sort, ja que el pàrquing SABA Plaça Corona d'Aragó dispossa d'un horari d'obertura les 24 hores, el que et permet entrar i sortir de l'aparcament sense preocupar-te de l'hora que sigui.

També, amb el pàrquing SABA Plaça Corrona d'Aragó pots aparcar a prop de l'Ajuntament de Salou o del Teatre Auditori, ambdós situats a uns 10 min caminant des de l'aparcament. Visitar Salou i aparcar al Port Esportiu ara és molt més senzill amb SABA Plaça Corona d'Aragó, des d'on podràs visitar el Club Nàutic de Salou i gaudir de fantàstiques activitats i sorprenents experiències al Port. SABA Plaça Corona d'Aragó et permet aparcar a prop del Por de Salou, per gaudir de les seves platges i la festa que et proporciona el millor emplaçament, sense dubte, de la Costa Daurada.

Si penses en visitar PortAventura, el pàrquing SABA Plaça Corona d'Aragó t'ofereix les seves instal·lacions a molt bon preu per a que puguis gaudir de la teva experiència al parc d'atraccions. O, si ho prefereixes, amb el pàrquing SABA Plaça Corona d'Aragó també pots aparcar a prop e l'Aquòpolis Costa Daurada, per passar un dia emocionant entre aigua. L'aparcament SABA Plaça Corona d'Aragó és molt fàcil de trobar ja que està conectat amb l'Autovia A-7 de Tarragona a Salou.

Aquest pàrquing només és obert durant la temporada d'estiu, del 23 de Juny al 31 d'Agost.

Entrada del pàrquing

  • Carrer de Navarra 6

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Aquest aparcament no accepta reserves des de Parclick.

No obstant, pots reservar pàrquing als següents aparcaments propers.

Introdueix la data i hora en les que necessites aparcar

Canviar data
Canviar hora
Canviar data
Canviar hora

Pàrquings a prop de SABA Plaça Corona d'Aragó

  • Estem buscant els millors resultats per la teva recerca

  • Cancel.lació gratuïta Cancel.lació gratuïta Més informació
  • Entrada flexibleEntrada flexible Més informació
  • Horari flexibleHorari flexible Més informació
  • CobertCobert
  • VigilatVigilat
  • Plaça de pàrquing garantidaPlaça de pàrquing garantida
  • Sortides/entrades il.limitadesSortides/entrades il.limitades

Com funciona?

Search it
Cerca

On vols anar? No et preocupis, t'ajudarem a aparcar. Som a més de 170 ciutats. Només digues on anar i trobarem el millor preu per a tu.

Book it
Reserva

Escull la oferta que millor que s'adapti a tu o explora els nostres passis de pàrquing. Reservar una plaça de pàrquing mai fa ser tan fàcil.

Park it
Aparca

La teva plaça és garantida. Condueix fins a l'aparcament i utilitza el teu codi de reserva. Ja està! No hauràs de tornar a precupar-te per aparcar.