8 Pàrquings trobats
  1. Més proper

  AENA Aeropuerto de Reus - General P2

  Cobert (2.1m)

  Mercure Atenea Aventura

  Cobert (2m)
  +60 min (4.2km)

  APK2 Salou - Carrer de Logroño

  Cobert (2.1m)
  +60 min (7.8km)

  APK2 El Serrallo - Port de Tarragona

  Cobert (2.15m)
  +60 min (8.8km)
  Preu Parclick
  18€

  Balcó del Mediterrani

  Cobert (2.3m)
  +60 min (9.3km)

  Plaça de la Font

  Cobert (2.1m)
  +60 min (9.4km)

  SABA Estación Camp de Tarragona

  Descobert
  +60 min (11.6km)
  1. Més barat

  SABA Port de Cambrils

  Cobert (2.2m)
  +60 min (11.6km)

AENA Aeropuerto de Reus - General P2

Avinguda de Tarragona, Aeropuerto de Reus (Terminal de Salidas - P2), 43204. Reus, España.
Sobre el pàrquing
Pàrquing oficial de l'Aeroport de Reus, molt pràctic si vens de Tarragona amb el teu cotxe i necessites aparcar a l'aeroport. Aquest pàrquing el trobaràs una vegada arribes a l'aeroport, seguint les indicacions P2; has de passar una rotonda i el primer aparcament que hi ha a l'esquerra és aquest. Compte no confondre el P2 amb el pàrquing Rent a Car. Si busques un aparcament econòmic a prop de l'Aeroport de Reus sense haver de traslladar-te fins la terminal de sortides, el pàrquing AENA Aeroport de Reus - General P2 constitueix la millor opció. Aquest pàrquing oficial de l'Aeroport de Reus també disposa d'un carregador de bateries. Si arribes amb el teu cotxe o moto des de Tarragona o des d'una altra ciutat propera i busques un aparcament segur al propi Aeroport de Reus, t'aconsellem aquest aparcament la ubicació estratègica del qual et permetrà aparcar a només 2 minuts de la terminal de sortides. Guanyaràs molt de temps i estalviaràs diners escollint l'aparcament AENA Aeroport de Reus - General P2, ubicat davant la terminal de sortides de l'Aeroport de Reus. Per últim, ,gràcies al pàrquing AENA Aeroport de Reus - General P2(aparcament oficial de l'aeroport), estalviaràs temps i diners i el teu cotxe romandrà segur: així que tot és al favor d'aquest parking de l'Aeroport de Reus! Reserva ja la teva plaça d'aparcament a l'Aeroport de Reus per gaudir de tots els seus avantatges.Llegir-ne menys
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
T1 2 min
Com arribar-hi?
Com accedir-hi?
Abans del teu viatge

En arribar a l'aparcament, per entrar, espera davant de la barrera: el lector reconeixerà el teu vehicle i el tiquet s'emetrà automàticament. Aquest tiquet ja és prepagat i té les dades de la teva reserva Parclick ( si pulses el botó de la barrera, la teva reserva no es tindrà en compte i et cobraran el preu de tarifa )

Després del teu viatge

Dirigeix-te a la cabina de control (o caixer automàtic) per validar el tiquet que vas agafar a l'entrada. Ubicació de la cabina d'atenció al client: fuera del parking justo delante de la terminal de salidas (está entre la terminal y el parking). Només en cas d'haver superat el temps de la teva reserva hauràs d'abonar la diferència al pàrquing. Després, condueix fins la sortida amb el teu vehicle i utilitza aquest tiquet per obrir la barrera.

Entrada al pàrquing

Aeropuerto de Reus (Terminal de Salidas - P2)

Llocs i esdeveniments interessants a prop de AENA Aeropuerto de Reus - General P2