Carregant...

Hôtel de Ville

Pàrquing a Rue de Penthièvre, - 78120. Rambouillet, França

Hôtel de Ville
Accessible Servei 24h Pàrquing cobert Aparcament amb alçada màxima permesa Pàrquing vigilat
Cancel·lació gratuïta Entrada flexible

Descripció

Hôtel de Ville

Parking ubicado en Rambouillet, cerca del Ayuntamiento, del centro y del castillo de Rambouillet. Situado en la Rue de Penthièvre, el parking Hôtel de Ville es el mejor lugar para dejar tu coche a cualquier hora cerca del Ayuntamiento de Rambouillet, del museo Le Rambolitrain o de la iglesia Saint-Lubin de Rambouillet. Además, el parking se encuentra a unos diez minutos del centro hospitalario general de Rambouillet. Este parking vigilado de Rambouillet también está a unos 5 minutos del centro cultural de Rambouillet La Lanterne, y aún más cerca de la mediateca Florian. Un poco más lejos, también encontrarás la sala Raymond-Patenôtre y la parroquia católica de Rambouillet. Pero, sobre todo, el parking Hôtel de Ville resulta muy interesante para aparcar cerca del castillo de Rambouillet. También podrás visitar el inmenso parque del castillo, desde el Rondeau hasta la isla Potager; el jardín inglés de Rambouillet está cerca del bosque de Rambouillet. Así que, gracias al parking Hôtel de Ville, tendrás acceso tanto al castillo de Rambouillet como a sus dependencias, así como al Ayuntamiento de Rambouillet.

El parking Hôtel de Ville es de fácil de acceso desde la Rue de Penthièvre, la Rue d’Angiviller y de la Rue Nicolas D’Angennes. Entre otras ventajas, permite dejar el coche en lugar seguro, y propone plazas para vehículos de personas con movilidad reducida así como para coches eléctricos. El parking Hôtel de Ville es muy práctico si buscas un parking vigilado cerca del castillo o del centro de Rambouillet!

Entrada del pàrquing

  • Rue de Penthièvre 7

Com bescanviar la teva reserva

Horari del check-in

Dilluns

Tancat

Dimarts

Tancat

Dimecres

Tancat

Dijous

Tancat

Divendres

Tancat

Dissabte

Tancat

Diumenge

Tancat

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Llista de preus

2

48

Tots els passis mensuals comencen el dia 1 del mes i tenen una estada mínima obligatòria de quatre mesos. Consulta les condicions abaix.

Condicions

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva. A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure. Un cop baixis del cotxe, apropa't a la cabina de control i presenta el justificant de Parclick al personal del pàrking i les següents dades, per poder completar i signar el teu contracte indefinit: - Nom i cognoms. - DNI. - Telèfon de contacte. - Adreça de contacte. - Matrícula, model i color del vehícle. - Número de compte bancari on domiciliar els rebuts: justificant de compte bancari o qualsevol factura on aparegui el número de compte. Allà comprobaran la teva reserva fent servir el localitzador i et donaran un tiquet amb data d'inici i fi que et permetrà les múltiples entrades i sortides durant el període de validessa del teu abonament. Al finalitzar la teva estada, hauràs de retornar el ticket a la cabina de control.

El preu dels passis mensuals a Parclick és l'equivalent a un mes d'aparcament. Aquest tipus d'abonament requereix que signis un contracte mínim de quatre mesos amb el pàrquing després de realitzar la compra. No te'l recomanem si ets turista.

Si no ets resident i vols aparcar durant un mes o més, si us plau, considera els nostros passis diaris de 30 dies o contàctan's a info@parclick.com

Tots els passis mensuals són subjectes a l'horari d'obertura del pàrquing.