Imagen 1

Pàrquing INDIGO Centre commercial P3

Avenue du Général de Gaulle, 10
Accés sense contacte

Detalls de la reserva

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Detalls

¿Deseas aparcar en Puteaux? ¿Buscas un parking cerca de La Défense? ¿Estás cansado de conducir durante horas sin encontrar un sitio? No busques más, tenemos el parking perfecto para ti: Parking Indigo Puteaux Centre Commercial Westfield les 4 Temps P3. Este parking está muy bien situado en la 10 avenida del General de Gaulle (92800 Puteaux) y es un parking público cubierto y vigilado abierto las 24 horas del día, 7 días a la semana! ¡Súper práctico! El parking del Centro Comercial P3, cerca de La Défense, es ideal para ir de compras al centro comercial CNIT (2 Place de la Défense, 92800 Puteaux) donde encontrarás tiendas como Décathlon La Défense y Fnac La Défense. Pero también para ir al centro comercial Westfield Les 4 Temps (15 Parvis De La Défense, 92092 Puteaux) para más tiendas: GO Sport les 4 Temps (15 Tunnel de Nanterre-La Défense, 92800 Puteaux), Clockhouse, Micromania, Claire's, Tally Weijl, La Retoucherie... Si sólo va a hacer compras para llenar la nevera, y buscas un parking para Auchan La Défense (Centre Commercial Les 4 Temps Le Parvis de La Défense, 92800 Puteaux), el parking Indigo Puteaux Westfield Shopping Centre les 4 Temps P3 será muy cómodo para ti. :) Te será fácil encontrar un restaurante o comprar un bocadillo en la zona del parking del Centro Comercial La Defense Westfield les 4 Temps P3. En efecto, te aconsejamos el restaurante Boieldieu de Chine (67 Jardins Boieldieu, 92800 Puteaux), Pomme De Pain (15 Parvis de la Défense Centro Comercial Les 4 Temps Nivel 1 Place des Terrasses, 92092 La Defense), el restaurante L'Escargot 1903 de Yannick Tranchant (94 Rue Sadi Carnot, 92800 Puteaux), el restaurante AL SIWAN (2 Rue Nélaton, 92800 Puteaux), y el restaurante Zaouit (16 Rue Marcelin Berthelot, 92800 Puteaux). Si te alojas en el Hotel Renaissance Paris La Defense (60 Cours Valmy, 92800 Puteaux) o en el Hotel de Estudiantes Paris La Defense (56 Rue Roque de Fillol, 92800 Puteaux), deja tu vehículo en el Parking Indigo Puteaux Centre Commercial Westfield les 4 Temps P3, y asegúrate de que se encuentra en un sitio seguro durante toda tu estancia. También hay que tener en cuenta que el Parking Centre Commercial les 4 Temps P3 está situado cerca del Centre Des Impôts - Puteaux Trésorerie Municipale (60 Rue Charles Lorilleux, 92800 Puteaux), del Campus Idrac Paris (20 bis Jardins Boieldieu, 92800 Puteaux), y de Igefi (20 bis Jardins Boieldieu, 92800 Puteaux). Conveniente si tienes una cita administrativa o si necesitas ir a una de estas instituciones. Por último, desde el parking Indigo Puteaux Centre Commercial Westfield les 4 Temps P3 se puede llegar fácilmente a la estación de La Défense-Grande Arche, donde se encuentran las líneas de autobús 73, 141, 144, 159, 161, 174, 178, 258, 272, 275, 278, 360 y 378 y la línea 1 del metro. ¿Qué estás esperando? Reserva tu plaza de parking online en el Parking Indigo Puteaux Centre Commercial Westfield les 4 Temps P3 con Parclick! :)

Característiques

  • Aparcament amb alçada màxima permesa (1.9m)
  • Accesible per a PMR
  • Servei 24h
  • Cobert
  • Vigilat

Com arribar-hi?

Entrada al pàrquing

10 avenue du Général de Gaulle

Entrada al pàrquing caminant

Passage Boildieu - 92800 Puteaux
Veure mapa

Instruccions

A LA TEVA ARRIBADA:

PER OBRIR LA BARRERA: A la teva arribada al pàrquing, posseeixi front la barrera. No recullis tiquet. El lector de matrícules reconeixerà el teu vehicle i la barrera s'obrirà sense cap acció teva.

En cas que la barrera no s'obri automàticament, contacta amb el servei d'assistència a través de l'intèrfon de la barrera.

PER SORTIR: Al teu retorn, torna al pàrquing des de l'entrada per vianants introduint el codi d'accés. Aquest codi vindrà indicat en el teu bo de reserva i/o mail de confirmació de compra. Al moment de la sortida amb el teuvehicle, posseeixi front la barrera i el lector de matrícules reconeixerà el teu vehicle. La barrera s'obrirà sense que hagis de fer res, com a la teva arribada.

ACCÉS PER VIANANTS: Utilitza el codi d'accés indicat en el bo de la teva reserva Parclick.

IMPORTANT: pots accedir al pàrquing fins a una hora abans de la prevista en la teva reserva. Fora d'aquest marge, es cobrarà de manera automàtica el temps addicional ( tot i que arrivis u sortis abans o després de l'hora indicada en la teva reserva) en funció de les tarifes locals que el pàrquing manegi en el moment. Arribat aquest cas, un cop finalitzada la teva reserva, rebràs el rebut corresponent a aquest temps extra.

Productes disponibles

Selecciona data d' entrada i sortida per mostrar els productes disponibles

Productes de Parclick

Passi simple

Durant la teva estada podràs entrar i sortir una única vegada al pàrquing

Passi multipàrquing

Durant la teva estada podràs fer ús de tota la xarxa de pàrquings d'aquest operador disponibles a Parclick.

Passi il·limitat

Durant la teva estada podràs entrar i sortir del pàrquing totes les vegades que vulguis.

Els aparcaments més reservats