Pàrquings a prop de Pisa

2 Pàrquings trobats
  1. Més proper

  SABA Piazza Vittorio Emanuele II

  Cobert (2m)
  0 min (0m)
  1. Més barat

  Fly Parking Pisa H24 - Aeroporto di Pisa

  Cobert (2.5m)

SABA Piazza Vittorio Emanuele II

Piazza Vittorio Emanuele II
Sobre el pàrquing
Al centre de la ciutat de Pisa. A dues pases de Corso Itàlia i a prop de la Plaça del Duomo, Torre de PIsa, Baptister, Santa Maria de l'Spina i al Palau Blu. Es troba a 100m de l'estació ferroviària.
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a una de les places assenyalades com reservades.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà sortir de l'aparcament.

Si no hi ha personal a la cabina de control, o la cabina de control ja és tancada quan arribis, no et preocupis: Pots tornar en un altre moment durant la teva estada dins l’horari d’obertura de la cabina de control, per validar la teva reserva. En el cas que hagis de marxar i no hagis pogut validar la teva reserva, utilitza l’intèrfon situat al caixer automàtic de l’aparcament per posar-te en contacte amb la nostra Sala de Control a Distància: Proporciona el codi localitzador de la teva reserva i t’ajudarem a sortir.

Entrada al pàrquing

Viale Antonio Gramsci 10

Entrades per a vianants

Piazza Vittorio Emanuele II 16

Què opinen els nostres clients
4,4
Basat en 14 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Franck
3,7
3,7

Paul
5
5
Excellent location. Easy to access. Had to wait 15 mins for attendant to return when leaving but otherwise would recommend.Llegir-ne menys

Guido
4,7
4,7

Llocs i esdeveniments interessants a prop de SABA Piazza Vittorio Emanuele II