Ordenar per:

Pàrquings a prop de Pamplona

5 Pàrquings trobats
 • AENA Aeropuerto de Pamplona - General
  1. Més proper

  AENA Aeropuerto de Pamplona - General

  Cobert (2.1m)
  ContactlessAccés sense contacte
  Temps a la terminal a peu:
    1 minuts.
 • Plaza de Toros Pamplona PARKIA

  Plaza de Toros Pamplona PARKIA

  Cobert (1.9m)
  +60 min (6.1km)
  ContactlessAccés sense contacte
 • SABA Plaza del Castillo

  SABA Plaza del Castillo

  Cobert (2.2m)
  +60 min (6.1km)
  Preu per a 16 hores
 • COPARK Hospital San Juan de Dios Pamplona

  COPARK Hospital San Juan de Dios Pamplona

  Cobert (2.1m)
  +60 min (6.3km)
  ContactlessAccés sense contacte
 • Audiencia
  1. Més barat

  Audiencia

  Cobert (2.1m)
  +60 min (6.5km)
  ContactlessAccés sense contacte
  Preu per a 1 hora

Pàrquing AENA Aeropuerto de Pamplona - General

Carretera Aeropuerto, 5

icon contactlessEntrada i sortida sense contacte

Pots entrar i sortir d'aquest pàrquing de manera automàtica, sense necessitat d'agafar el tiquet o passar per la cabina de control.

Detalls: Sobre el pàrquing

Parking en el Aeropuerto de Pamplona, desde el cual podrás llegar a la terminal del aeropuerto en tan solo 1 minuto a pie. El parking AENA Aeropuerto de Pamplona – General es el parking oficial del Aeropuerto de Pamplona, perfecto si tienes pensado coger un vuelo desde este aeropuerto y no ... Llegir-ne més
Parking en el Aeropuerto de Pamplona, desde el cual podrás llegar a la terminal del aeropuerto en tan solo 1 minuto a pie. El parking AENA Aeropuerto de Pamplona – General es el parking oficial del Aeropuerto de Pamplona, perfecto si tienes pensado coger un vuelo desde este aeropuerto y no quieres perder tiempo el día de tu llegada para buscar un parking cerca del Aeropuerto de Pamplona. Puedes reservar tu plaza de aparcamiento en el parking General del Aeropuerto de Pamplona de AENA, y a tu llegada podrás aparcar sin esperas y en cualquier momento, gracias también al horario de apertura de 24 horas del parking General de AENA del Aeropuerto de Pamplona. Este parking oficial del Aeropuerto de Pamplona garantiza la mayor comodidad y seguridad para tu vehículo, gracias a un sistema de video vigilancia activo 24 horas, para que puedas dejar tu coche y disfrutar de tu viaje. Aparcar cerca del Aeropuerto de Pamplona nunca ha sido tan fácil gracias al parking AENA General del Aeropuerto de Pamplona, a sus económicas tarifas, y al gran número de plazas de aparcamiento cubiertas que ofrece. Llegir-ne menys
 • Pàrquing AENA Aeropuerto de Pamplona - General 5861

Com arribar-hi?

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Escull aparcament a prop de l'aeroport, reserva i comença a estalviar!

 • A peu T1 1min
Icon Marker

Com accedir-hi?

before
Abans del teu viatge

En arribar a l'aparcament, per entrar, espera davant de la barrera: el lector reconeixerà el teu vehicle i el tiquet s'emetrà automàticament. Aquest tiquet ja és prepagat i té les dades de la teva reserva Parclick ( si pulses el botó de la barrera, la teva reserva no es tindrà en compte i et cobraran el preu de tarifa )

after
Després del teu viatge

Dirigeix-te a la cabina de control (o caixer automàtic) per validar el tiquet que vas agafar a l'entrada. Ubicació de la cabina d'atenció al client: Només en cas d'haver superat el temps de la teva reserva hauràs d'abonar la diferència al pàrquing. Després, condueix fins la sortida amb el teu vehicle i utilitza aquest tiquet per obrir la barrera.

Tens dubtes? Ens encantaria ajudar-te!

Disponibilitat del pàrquing

Entradads, 2 març 10:00
Sortidads, 2 març 11:00
Vehicle Turisme - Alçada màxima 2.1m