Imagen 1

Pàrquing INDIGO Centre

Rue des Héros Nogentais, 55
Accés sense contacte

Detalls de la reserva

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Detalls

¿Estás buscando un sitio para aparcar en el centro de Nogent-sur-Marne? ¿Estás harto de no encontrar nunca una plaza de parking la primera vez? ¡Tenemos la solución para ti! Esta solución es el Parking du Centre Indigo. Además de estar bien situado en el 55 Rue des Héros Nogentais (94130 Nogent-sur-Marne), este parking te ofrece un horario muy cómodo. ¡Este parking público está cubierto y vigilado! Si deseas almorzar o cenar en la esquina del Parking du Centre, aquí están los restaurantes que recomendamos: Le Nogentais (111 Grande Rue Charles de Gaulle, 94130 Nogent-sur-Marne), La Taverne de Palerme (70B Rue des Héros Nogentais, 94130 Nogent-sur-Marne), el restaurante japonés Sushi Shop (171 Grande Rue Charles de Gaulle), 94130 Nogent-sur-Marne), el restaurante All Fresh (27 Bis Rue Charles VII, 94130 Nogent-sur-Marne), y McDonald's (Boulevard Galliéni, Place de l'Ancien Marché, 94130 Nogent-sur-Marne) para los más gourmet. Si te hospedas en el Hotel Le Mont Saint Michel (25 Rue Paul Bert, 94130 Nogent-sur-Marne), el parking de Nogent-sur-Marne te será muy práctico. Podrás estar tranquilo dejando tu vehículo en un lugar seguro durante tu estancia. El Parking du Centre está situado cerca de muchas tiendas. Encontrarás la panadería La Nogentaise (13 Rue Paul Bert, 94130 Nogent-sur-Marne), los chocolateros Leonidas (163 Grande Rue Charles de Gaulle, 94130 Nogent-sur-Marne) y Jeff de Bruges (124 Grande Rue Charles de Gaulle), 94130 Nogent-sur-Marne), la tienda de alimentos congelados Picard (20-22 Boulevard Gallieni, 94130 Nogent-sur-Marne), y especialmente el mercado de Nogent (4 Rue Alphonse Ancellet, 94130 Nogent-sur-Marne). ¡Pase por Monceau Fleurs (esquina Rue Pierre Brossolette Et Charles VII, 94130 Nogent-sur-Marne) para alegrar tu casa! Si quieres ir de compras, encontrarás algunas tiendas de moda en las cercanías del Parking du Centre: Minelli (148 Grande Rue Charles de Gaulle, 94130 Nogent-sur-Marne), Sud Express (7 Rue Eugène Galbrun, 94130 Nogent-sur-Marne), The Kooples (112 Grande Rue Charles de Gaulle, 94130 Nogent-sur-Marne) ¿Una proyección programada en el cine del Palacio Real (165 Grande Rue Charles de Gaulle, 94130 Nogent-sur-Marne)? Una sesión de fotos en el Margaux Cagé/Studio 21 (4 Rue Thiers, 94130 Nogent-sur-Marne) ? ¿Una tarde de ejercicio en la Gimnasia Gallieni (12 Rue Thiers, 94130 Nogent-sur-Marne) o en el Moving Nogent sur Marne (17 bis Boulevard Gallieni, 94130 Nogent-sur-Marne)? ¡El parking del Centro Nogent-sur-Marne te será muy útil! Tu coche estará aparcado de forma segura durante tu actividad. :) Por último, también debes saber que el Parking du Centre está situado cerca del Museo Intercomunal de Nogent-sur-Marne (36 Boulevard Gallieni, 94130 Nogent-sur-Marne) y de la parroquia de Saint-Saturnin (132 Grande Rue Charles de Gaulle, 94130 Nogent-sur-Marne). No esperes más y reserva tu plaza de parking directamente en línea en el parking del Centro Nogent-sur-Marne con Parclick! :)

Característiques

  • Aparcament amb alçada màxima permesa (1.9m)
  • Servei 24h
  • Cobert
  • Vigilat

Com arribar-hi?

Entrada al pàrquing

Rue des Héros Nogentais 55
Veure mapa

Instruccions

A LA TEVA ARRIBADA:

PER OBRIR LA BARRERA: A la teva arribada al pàrquing, posseeixi front la barrera. No recullis tiquet. El lector de matrícules reconeixerà el teu vehicle i la barrera s'obrirà sense cap acció teva.

En cas que la barrera no s'obri automàticament, contacta amb el servei d'assistència a través de l'intèrfon de la barrera.

PER SORTIR: Al teu retorn, torna al pàrquing des de l'entrada per vianants introduint el codi d'accés. Aquest codi vindrà indicat en el teu bo de reserva i/o mail de confirmació de compra. Al moment de la sortida amb el teuvehicle, posseeixi front la barrera i el lector de matrícules reconeixerà el teu vehicle. La barrera s'obrirà sense que hagis de fer res, com a la teva arribada.

ACCÉS PER VIANANTS: Utilitza el codi d'accés indicat en el bo de la teva reserva Parclick.

IMPORTANT: pots accedir al pàrquing fins a una hora abans de la prevista en la teva reserva. Fora d'aquest marge, es cobrarà de manera automàtica el temps addicional ( tot i que arrivis u sortis abans o després de l'hora indicada en la teva reserva) en funció de les tarifes locals que el pàrquing manegi en el moment. Arribat aquest cas, un cop finalitzada la teva reserva, rebràs el rebut corresponent a aquest temps extra.

Productes disponibles

Selecciona data d' entrada i sortida per mostrar els productes disponibles

Productes de Parclick

Passi simple

Durant la teva estada podràs entrar i sortir una única vegada al pàrquing

Passi multipàrquing

Durant la teva estada podràs fer ús de tota la xarxa de pàrquings d'aquest operador disponibles a Parclick.

Passi il·limitat

Durant la teva estada podràs entrar i sortir del pàrquing totes les vegades que vulguis.

Els aparcaments més reservats