Ordenar per:

Pàrquings a prop de Meaux

0 Pàrquings trobats

Pàrquing INDIGO Jean Rose 1

Boulevard Jean Rose, 23
icon walk 0 min (0m)

icon contactlessEntrada i sortida sense contacte

Pots entrar i sortir d'aquest pàrquing de manera automàtica, sense necessitat d'agafar el tiquet o passar per la cabina de control.

Detalls: Sobre el pàrquing

¿Vas de camino a Meaux y buscas un parking seguro? ¿Un parking Indigo abierto los 7 días de la semana y las 24 horas del día? ¡Deja de buscar, tenemos lo que necesitas! El parking Indigo Jean Rose 1, situado en el Boulevard Jean Rose, te permitirá aparcar en el hipercentro de la ciudad con ... Llegir-ne més
¿Vas de camino a Meaux y buscas un parking seguro? ¿Un parking Indigo abierto los 7 días de la semana y las 24 horas del día? ¡Deja de buscar, tenemos lo que necesitas! El parking Indigo Jean Rose 1, situado en el Boulevard Jean Rose, te permitirá aparcar en el hipercentro de la ciudad con mucha facilidad. ¡Así que no pierdas más tiempo y reserva tu plaza en el parking Indigo Jean Rose 1 ahora! ¿Buscas un buen restaurante en el centro de Meaux? En las proximidades del parking Indigo Jean Rose 1, encontrarás muchos restaurantes como el Restaurante L'Authentique (4 rue Tronchon), la Patate à Modeler (2 small rue Saint-Christophe), el BELLA-CIAO (1 place Charles de Gaulle), O Street Food (5 rue des Vieux Moulins), el Brunch Station (19 rue des Vieux Moulins) o el Pio Pio Rico (12 rue Saint-Rémy). ¿Quieres aprovechar que estás en Meaux para hacer algunas compras? Aparcando en el parking Indigo Jean Rose 1 Meaux, tendrás acceso en pocos minutos a las calles más comerciales de la ciudad. Podrás acceder a muchas tiendas como Prosto z Polski (29 rue Saint-Etienne), United Colors of Benetton (43 avenue du général leclerc), Jules (15 & 17 rue du Général Leclerc), The Store (27 rue du Grand Cerf), Florence Mode (9 rue du Général Leclerc), Grain de Malice (rue du Général Leclerc, rue de la 2eme division), y muchas otras. No te molestes en cargar con tus compras durante horas, aparca en el parking Indigo Jean Rose 1. ¿Vienes a Meaux por algunas tareas administrativas? El parking Indigo Jean Rose 1 Meaux es el parking perfecto si tienes que ir al Ayuntamiento de Meaux (2 place de l'Hôtel de Ville), o al Pôle emploi - Meaux (12 boulevard Jean Rose), al CAF (1 avenue de la République). Además, si eres profesor o tus hijos están apuntados en las siguientes escuelas, el parking Indigo Jean Rose 1 Meaux simplificará todos tus desplazamientos diarios: Escuela de Pinteville, Liceo Tecnológico y Profesional Jean Rose, Liceo Bossuet, Escuela Sainte Geneviève, Conservatorio Municipal de Música. También te recomendamos que vayas a los Remparts de Meaux (boulevard Jean Rose), al Palacio Episcopal de Meaux - Musée et Jardin Bossuet (5 place Charles de Gaulle) y al Jardin Bossuet de Meaux (5 place Charles de Gaulle). Estos lugares emblemáticos están a poca distancia del parking Indigo Jean Rose 1 Meaux. No más vueltas durante horas para encontrar un sitio donde poder aparcar, reserva tu plaza en el parking Indigo Jean Rose 1 Meaux con antelación gracias a Parclick :) Llegir-ne menys
  • Pàrquing INDIGO Jean Rose 1 15219

Com arribar-hi?

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia
Icon Marker
Parclick Static Map

Com accedir-hi?

A LA TEVA ARRIBADA:

PER OBRIR LA BARRERA: A la teva arribada al pàrquing, posseeixi front la barrera. No recullis tiquet. El lector de matrícules reconeixerà el teu vehicle i la barrera s'obrirà sense cap acció teva.

En cas
... Llegir-ne més
A LA TEVA ARRIBADA:

PER OBRIR LA BARRERA: A la teva arribada al pàrquing, posseeixi front la barrera. No recullis tiquet. El lector de matrícules reconeixerà el teu vehicle i la barrera s'obrirà sense cap acció teva.

En cas que la barrera no s'obri automàticament, contacta amb el servei d'assistència a través de l'intèrfon de la barrera.

PER SORTIR: Al teu retorn, torna al pàrquing des de l'entrada per vianants introduint el codi d'accés. Aquest codi vindrà indicat en el teu bo de reserva i/o mail de confirmació de compra. Al moment de la sortida amb el teuvehicle, posseeixi front la barrera i el lector de matrícules reconeixerà el teu vehicle. La barrera s'obrirà sense que hagis de fer res, com a la teva arribada.

ACCÉS PER VIANANTS: Utilitza el codi d'accés indicat en el bo de la teva reserva Parclick.

IMPORTANT: pots accedir al pàrquing fins a una hora abans de la prevista en la teva reserva. Si intentes accedir al pàrquing fora d'aquest marge d'una hora, la barrera no s'obrirà. No obstant això, tingues en compte que es cobrarà tot temps addicional, ja arribis abans o surtis després de les hores indicades en la teva reserva, en funció de les tarifes locals que manegi el pàrquing al moment. Arribats aquests casos, en finalitzar la teva reserva, rebràs el rebut corresponent al cobrament aquest temps extra.
Llegir-ne menys

Entrada

Boulevard Jean Rose 93
Tens dubtes? Ens encantaria ajudar-te!

Disponibilitat del pàrquing

Entradadc, 7 juny 10:00
Sortidadc, 7 juny 11:00
Vehicle Turisme - Alçada màxima 1.9m