Ordenar per:

Pàrquings a prop de Mataro

0 Pàrquings trobats

Pàrquing SABA La Riera

La Riera, 69 - 77
2 opinions

Detalls: Sobre el pàrquing

Pàrking proper a l'Ajuntament de Mataró i a la Basílica de Santa Maria. Proper al Museu de Can Serra de Mataró, a la Bilblioteca Popular de la Fundació Iluro i la Parròquia de Sant Josep.
  • Pàrquing SABA La Riera 9187
  • Pàrquing SABA La Riera 9188
  • +2
    Veure totes

Com arribar-hi?

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia
Icon Marker
Parclick Static Map

Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, rec
... Llegir-ne més
En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.
Llegir-ne menys

Entrada

Carrer d'en Moles 17
Tens dubtes? Ens encantaria ajudar-te!

Opinions

Basat en 2 opinions
Accés
5,0
Instal·lacions
5,0
Personal
5,0
icon user
Ines 22/06/2022

icon user
Javier 28/10/2018

Disponibilitat del pàrquing

Entradadt, 6 juny 10:00
Sortidadt, 6 juny 11:00
Vehicle Turisme - Alçada màxima 2.05m