Imagen 1
Imagen 2
Imagen 3
Servei aparcacotxes

Pàrquing France Park Express Marseille - Service Voiturier

Avenue des Combattants en Afrique du Nord, 102
4.8

Detalls de la reserva

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Detalls

Descobreix una experiència d'aparcament sense preocupacions amb Parclick a prop de l'Aeroport de Marsella-Provença reservant el teu lloc a Parking France Park Express. Gaudeix del confort i la comoditat que ofereix la nostra plataforma, que et permet reservar el teu lloc en uns pocs clics des de casa o en moviment. T'oferim un servei de valet de qualitat, on un conductor professional es farà càrrec del teu vehicle tan aviat com arribis a l'aeroport, estalviant-te així la tediosa recerca d'un lloc d'aparcament. Amb la seva proximitat immediata a l'aeroport, aquest aparcament ofereix una solució convenient per als viatgers amb presses, garantint la seguretat del teu vehicle gràcies a les seves instal·lacions segures i al personal atent. Gaudeix d'una flexibilitat total en triar entre una gamma d'opcions d'aparcament adaptades a les teves necessitats, ja sigui que marxis per a una estada curta o un viatge prolongat. Reserva ara el teu lloc amb Parclick i marxa amb total tranquil·litat!

Característiques

  • Plaça d'aparcament garantida
  • Accesible per a PMR
  • Servei 24h
  • És necessari deixar-hi les claus
  • Vigilat

Com arribar-hi?

Entrada al pàrquing

Veure mapa

Instruccions

Abans del teu viatge

Truca al pàrquing aproximadament 20 minuts abans d'arribar a l'aeroport. El número de telèfon de l'aparcament es proporcionarà un cop feta la reserva.

Durant la trucada, una persona et confirmarà el punt de trobada.

En arribar es realitzarà una inspecció del teu vehicle.

Després del teu viatge

Truca al pàrquing per sol·licitar l'entrega del vehicle. El número de telèfon del pàrquing se't proporcionarà un cop feta la reserva.

Informació addicional

ABANS DE LA SEVA ARREPLEGADA: 20 minuts abans, truqueu al número de telèfon gratuït que apareix a la vostra reserva de Parclick per coordinar l'hora d'arribada (i el punt de trobada) amb el personal de l'aparcament.

A LA SEVA ARREPLEGADA: Dirigiu-vos a la zona de deixada ràpida del terminal de sortida. Trobareu el servei de valet al punt de trobada acordat. Indiqueu al servei de valet el número de la vostra reserva de Parclick. El servei de valet us demanarà les claus del vostre vehicle i el portarà a l'aparcament per a vosaltres.

A LA SEVA TORNADA: Un cop hàgiu recollit el vostre equipatge, truqueu al número gratuït indicat a la vostra reserva de Parclick perquè el servei de valet us retorni el vehicle. El personal de l'aparcament us portarà el vehicle fins a la sortida del terminal d'arribades.

Productes disponibles

Selecciona data d' entrada i sortida per mostrar els productes disponibles

Productes de Parclick

Passi simple

Durant la teva estada podràs entrar i sortir una única vegada al pàrquing

Passi multipàrquing

Durant la teva estada podràs fer ús de tota la xarxa de pàrquings d'aquest operador disponibles a Parclick.

Passi il·limitat

Durant la teva estada podràs entrar i sortir del pàrquing totes les vegades que vulguis.

Pàrquing France Park Express Marseille - Service Voiturier: Opinions

4.8
Basat en 11 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal
Frédéric

Service excellent.rien a dire, ils m'ont également lavé la voiture. Un grand merci

Paul

Le voiturier a été très efficace, la remise des clefs s'est faite sur la parking déposé minute du terminal 1 de l'aéroport Marignane, et j'ai attendu moins de 15min au retour malgré un weekend de grand traffic. Prix vraiment acceptable et ils étaient disp

Mes

Parfait

Pàrquings més valorats a Marsella

Llocs i esdeveniments interessants a prop de France Park Express Marseille - Service Voiturier

Els aparcaments més reservats