Ordenar per:

Pàrquings a prop de Logronyo

0 Pàrquings trobats

Pàrquing APK2 Plaza de la Paz

Plaza la Paz
5 opinions

icon contactlessEntrada i sortida sense contacte

Pots entrar i sortir d'aquest pàrquing de manera automàtica, sense necessitat d'agafar el tiquet o passar per la cabina de control.

Detalls: Sobre el pàrquing

Ets dels quals es passen donant voltes i voltes per a poder aparcar en el centre de Logronyo? Amb Parclick, es va acabar perdre el temps! En plena Plaza de la Pau, podràs reservar i assegurar el dia de la teva arribada una plaça d'aparcament per al teu vehicle i, damunt, amb tarifes especi ... Llegir-ne més
Ets dels quals es passen donant voltes i voltes per a poder aparcar en el centre de Logronyo? Amb Parclick, es va acabar perdre el temps! En plena Plaza de la Pau, podràs reservar i assegurar el dia de la teva arribada una plaça d'aparcament per al teu vehicle i, damunt, amb tarifes especials només per reservar amb nosaltres. Que com es diu aquest pàrquing? Apunta-t'ho bé: APK2 Plaza de la Pau. Aquest pàrquing pertanyent al proveïdor Firmum Capital, operatiu en la majoria de les capitals de tota Espanya, serà una bona opció per a deixar el teu cotxe en un aparcament cobert en Plaza de la Pau. La seva excel·lent ubicació et permetrà gaudir d'un grat passeig per la ciutat i estar prop de llocs que no podràs perdre't si estàs de pas per la capital de La Rioja, com el teatre Bretó o el passeig del Espolón. Però el que de veritat que no et pots perdre és el barri antic de la ciutat; des de l'APK2 Plaza de la Pau de Logronyo, podràs arribar a peu en menys de 5 minuts a la cocatedral de Santa María de la Rodona. D'altra banda, prop del pàrquing APK2 Plaza de la Pau, es troba el carrer més concorregut de Logronyo en el que a oferta gastronòmica es refereix. Si aparques en aquest pàrquing de Logronyo, estaràs a escassos minuts del carrer del Llorer, on qualsevol tipus de paladars trobaran un lloc on satisfer el seu apetit ;) Véns de pas per a seguir amb la teva ruta del Camí de Santiago? Per la seva localització, el pàrquing APK2 Plaza de la Pau serà un bon aliat per als pelegrins del camí, perquè podran deixar el seu vehicle molt prop de l'Església de Santiago, parada habitual de la zona i la ruta. Per a completar la teva visita a la ciutat, o bé si ets resident a Logronyo, t'interessarà saber que aquest pàrquing en la Plaça de la Pau està just al costat de la zona comercial de la ciutat. Serà un aparcament molt còmode per al teu dia a dia! I a Logronyo no acaba la teva aventura: a tan sols 10 minuts del pàrquing APK2 Plaza de la Pau, es troba l'estació de tren, així que aquest pàrquing a Logronyo. Aparca amb tota seguretat en aquest pàrquing 24 hores i viatja amb la tranquil·litat de deixar el teu cotxe en un lloc segur. Sigui com sigui el teu pla a la ciutat, aquest pàrquing en la Plaça de la Pau de Logronyo sempre serà l'opció perfecta per a tu. Reserva ja la teva plaça en l'APK2 Plaza de la Pau amb Parclick! Llegir-ne menys
  • Pàrquing APK2 Plaza de la Paz 15140

Com arribar-hi?

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia
Icon Marker
Parclick Static Map

Com accedir-hi?

A LA TEVA ARRIBADA:
Si arribes amb més antelació, la barrera no s'obrirà automàticament i t’apareixerà el següent missatge: "Fuera de periodo de validez". Has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva.

Si arribes a l'
... Llegir-ne més
A LA TEVA ARRIBADA:
Si arribes amb més antelació, la barrera no s'obrirà automàticament i t’apareixerà el següent missatge: "Fuera de periodo de validez". Has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva.

Si arribes a l'aparcament dins l'horari vàlid de la teva reserva, atura't davant la barrera. No agafis tiquet. El lector de matrícules reconeixerà automàticament el teu vehicle i la barrera s'obrirà. En cas que la barrera no s'obri de forma automàtica, has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva.

Si arribes a l'aparcament dins l'horari vàlid de la teva reserva i a la porta hi ha un rètol de "pàrquing complet", la teva plaça sempre està garantida. El lector de matrícules reconeixerà automàticament el teu vehicle i la barrera s'obrirà. En cas que la barrera no s'obri de forma automàtica, has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva.

Si arribes a l'aparcament fora del període de validesa de la teva reserva i a la porta hi ha un rètol de "pàrquing complet", has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la reserva, donar el teu número de matrícula i localitzador de Parclick.

Si la teva reserva permet entrades i sortides múltiples:
A la sortida, dirigiu-vos cap a la sortida i la barrera s'obrirà automàticament quan el lector detecti la matrícula.
A la tornada, per accedir novament a l'aparcament, apropa el vehicle a la barrera d'entrada, el lector de matricules el reconeixerà automàticament.

A LA TEVA SORTIDA:
Quan vagis a sortir amb el teu vehicle, atura't davant de la barrera, el lector reconeixerà la teva matrícula automàticament. La barrera s’obrirà sense que hagis de fer res, tal com va passar a la teva arribada. Si has excedit el temps vàlid de la teva reserva, la barrera no s'obrirà. Hauràs d’anar a la cabina de control o al caixer per abonar l’import corresponent al temps addicional consumit. L’import a abonar serà el preu de tarifa regular del mateix pàrquing.
Llegir-ne menys

Entrada

Plaza la Paz
Tens dubtes? Ens encantaria ajudar-te!

Opinions

Basat en 5 opinions
Accés
4,2
Instal·lacions
4,4
Personal
4,4
icon user
Victor 04/06/2023

icon user
SERGIO 30/03/2023

icon user
Francisco 18/08/2022

icon user
pedro 05/08/2022
Todo OK 100,% Recomendable

icon user
Silvia 27/08/2021
Todo correcto

Disponibilitat del pàrquing

Entradadc, 7 juny 10:00
Sortidadc, 7 juny 11:00
Vehicle Turisme - Alçada màxima 2m