Pàrquings a prop de Lleida

4 Pàrquings trobats
  1. Més proper
  2. Més barat

  PROMOPARC Auditori

  Cobert (2.2m)
  7 min (413m)
  Preu Parclick
  4€

  PARKIA Blas Infante

  Cobert (2.1m)
  14 min (856m)

  PARKIA Euroforum

  Cobert (1.9m)
  24 min (1.4km)

  COPARK Hospital Universitari Arnau Vilanova

  Cobert (2.4m)
  29 min (1.8km)

SABA Estación de Lleida - Pirineus

Carrer Príncep de Viana,
Sobre el pàrquing
Pàrking a l'estació de Lleida. Molt proper a l'Oficia de Turisme. A 10 minuts caminant de l'aparcament està la Catedral de la Seu Vella de Lleida i l'Auditori Enric Granados, i a 13 minuts l'Hospital de Santa Maria.
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

Entrada al pàrquing

Carrer Príncep de Viana 2

Què opinen els nostres clients
4,3
Basat en 6 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

MARIA DEL CARME
4,7
4,7

Miguel Angel
5
5

Vicente
3,7
3,7