Imagen 1

Pàrquing INDIGO Quai d'Ivry

Rue François Mitterrand, 5
4.9
Accés sense contacte

Detalls de la reserva

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Detalls

¿Planeas venir a Ivry-sur-Seine y buscas un parking? ¿Un parking en la calle François Mitterrand? ¿Un parking cerca de la tienda Leroy Merlin en Ivry-sur-Seine? ¿Un parking cerca del cine Pathé? ¿Un estacionamiento cerca de la tienda Truffaut?¡No busques más, tenemos lo que necesitas! El parking Indigo Ivry-sur-Seine Quai D'Ivry es un parking subterráneo seguro, abierto 7 días a la semana, 24 horas al día, incluidos los días festivos. Así que no esperes más y reserva ya tu plaza de parking en el parking de Indigo Ivry-sur-Seine Quai D'Ivry para llegar fácilmente. ¿Te hospedas en Ivry-sur-Seine y te gustaría alojarte en un hotel cerca del parking Indigo Ivry-sur-Seine Quai D'Ivry? No hay problema, esta zona cuenta con varios hoteles de todo tipo. Por ejemplo, puedes alojarte en el Hotel Séjours & Affaires Paris Ivry (4 rue Jean Jacques Rousseau), el Hotel Apogia Paris (14 boulevard Paul Vaillant Couturier), el Appart'City Confort Paris Grande Bibliothèque (70 avenue de France) o el Mercure Hotel Paris Ivry Quai de Seine (5 allée de la Seine). ¿Llegas al parking de Indigo Ivry-sur-Seine Quai D'Ivry al final de la mañana y tienes un poco de hambre? Encontrarás muchos restaurantes cerca del parking Indigo Ivry-sur-Seine Quai D'Ivry, como el Hipopotamus (31 rue Marie-Andrée Lagroua Weill-Hallé), La Compagnie des Crêpes (5 rue François Mitterrand), Pizzería del Arte (11 quai Marcel Boyer 8), el restaurante Dwitchees (38 rue Jean Jacques Rousseau), Starbucks Coffee (5 rue François Mitterrand) o el restaurante Okinawa (5 rue François Mitterrand). Muchas tiendas están situadas alrededor del parking de Indigo Ivry-sur-Seine Quai D'Ivry. Facilitará tu acceso, entre otros, al centro de jardinería Truffaut, a Leroy Merlin, a la tienda Cour des matériaux, a Raboni - Matériaux de Construction o a la tienda Agorae Paris. El parking Indigo Ivry-sur-Seine Quai D'Ivry está también idealmente situado para llegar al cine del Pathé Quai d'Ivry. En el interior también se encuentra la tienda Hâagen-Dazs para aprovechar al máximo tu sesión de cine. Por último, el parking de Indigo Ivry-sur-Seine Quai D'Ivry tiene la ventaja de estar perfectamente bien servido. Puedes llegar a la parada de autobús de Bruneseau en unos momentos para tomar la línea 325. Además, la estación de metro de la biblioteca François Mitterrand te permitirá tomar la línea 14 o el RER C. Como habrás comprendido, el parking del Quai D'Ivry Indigo Ivry-sur-Seine es el parking ideal para tus viajes en Ivry-sur-Seine. Ve a la aplicación Parclick o a la página web parclick.es para reservar tu próxima plaza de parking :) .

Característiques

  • Aparcament amb alçada màxima permesa (1.9m)
  • Accesible per a PMR
  • Servei 24h
  • Cobert
  • Vigilat

Com arribar-hi?

Entrada al pàrquing

Rue François Mitterrand 5
Veure mapa

Instruccions

A LA TEVA ARRIBADA:

PER OBRIR LA BARRERA: A la teva arribada al pàrquing, posseeixi front la barrera. No recullis tiquet. El lector de matrícules reconeixerà el teu vehicle i la barrera s'obrirà sense cap acció teva.

En cas que la barrera no s'obri automàticament, contacta amb el servei d'assistència a través de l'intèrfon de la barrera.

PER SORTIR: Al teu retorn, torna al pàrquing des de l'entrada per vianants introduint el codi d'accés. Aquest codi vindrà indicat en el teu bo de reserva i/o mail de confirmació de compra. Al moment de la sortida amb el teuvehicle, posseeixi front la barrera i el lector de matrícules reconeixerà el teu vehicle. La barrera s'obrirà sense que hagis de fer res, com a la teva arribada.

ACCÉS PER VIANANTS: Utilitza el codi d'accés indicat en el bo de la teva reserva Parclick.

ATENCIÓ: Pots accedir al pàrquing fins a una hora abans de la prevista en la teva reserva. Si intentes accedir al pàrquing fora d'aquest marge d'una hora, la barrera no s'obrirà. No obstant això, tingues en compte que es cobrarà qualsevol temps addicional, ja arribis abans o surtis després de les hores indicades en la teva reserva, en funció de les tarifes locals que manegi el pàrquing en el moment. Arribat el cas, en finalitzar la teva reserva, rebràs el rebut corresponent al cobrament d'aquest temps extra.

Productes disponibles

Selecciona data d' entrada i sortida per mostrar els productes disponibles

Productes de Parclick

Passi simple

Durant la teva estada podràs entrar i sortir una única vegada al pàrquing

Passi multipàrquing

Durant la teva estada podràs fer ús de tota la xarxa de pàrquings d'aquest operador disponibles a Parclick.

Passi il·limitat

Durant la teva estada podràs entrar i sortir del pàrquing totes les vegades que vulguis.

Pàrquing INDIGO Quai d'Ivry: Opinions

4.9
Basat en 5 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal
Valentin

Axelle

Prisca

Els aparcaments més reservats