Imagen 1
Imagen 2
Imagen 3

Pàrquing APK2 Triunfo - AVE

Av. de la Constitución 19
4.1
Accés sense contacte

Detalls de la reserva

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Detalls

Parking en Granada, en la zona Norte de la ciudad, abierto 24 horas y situado al lado de la simbólica Plaza del Triunfo. El parking APK2 Triunfo - Ave es la opción perfecta si tenéis que asistir al Hospital Universitario Virgen de las Nieves o al Hospital Universitario San Cecilio, ambos a unos 10 minutos andando. Dejado tu coche en el parking APK2 Triunfo, se puede llegar al Campus Fuentenueva de la Universidad de Granada, así tendréis la posibilidad de aparcar cerca de la Facultad de Ciencias y de la Escuela Técnica Superior de Ingeniería de la Edificación. El parking APK2 Triunfo es idóneo también para visitar los Jardines del Triunfo, la Basílica de San Juan de Dios, el Monasterio de San Gerónimo e increíbles miradores como el Mirador San Nicolás, el Mirador de San Cristóbal y el Mirador de la Lona, además de ofreceros la posibilidad de visitar el Palacio Dar al-Horra; y todo esto a menos de 10 minutos a pie del parking. A esta misma distancia, podrás llegar a la Estación de tren de Granada, desde donde parten trenes para otros hermosos destinos de Andalucía. Llegar al parking APK2 Triunfo sin complicaciones es muy simple si vienes desde la Circunvalación A44, saliendo de Severo Ochoa o la Chana. ¡Reserva tu plaza en el parking APK2 Triunfo-AVE!

Característiques

  • Plaça d'aparcament garantida
  • Aparcament amb alçada màxima permesa (1.95m)
  • Accesible per a PMR
  • Servei 24h
  • Cobert
  • Vigilat

Com arribar-hi?

Entrada al pàrquing

Avenida de la Constitución 20
Veure mapa

Instruccions

A LA TEVA ARRIBADA:
Si arribes amb més antelació, la barrera no s'obrirà automàticament i t’apareixerà el següent missatge: "Fuera de periodo de validez". Has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva.

Si arribes a l'aparcament dins l'horari vàlid de la teva reserva, atura't davant la barrera. No agafis tiquet. El lector de matrícules reconeixerà automàticament el teu vehicle i la barrera s'obrirà. En cas que la barrera no s'obri de forma automàtica, has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva.

Si arribes a l'aparcament dins l'horari vàlid de la teva reserva i a la porta hi ha un rètol de "pàrquing complet", la teva plaça sempre està garantida. El lector de matrícules reconeixerà automàticament el teu vehicle i la barrera s'obrirà. En cas que la barrera no s'obri de forma automàtica, has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva.

Si arribes a l'aparcament fora del període de validesa de la teva reserva i a la porta hi ha un rètol de "pàrquing complet", has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la reserva, donar el teu número de matrícula i localitzador de Parclick.

Si la teva reserva permet entrades i sortides múltiples:
A la sortida, dirigiu-vos cap a la sortida i la barrera s'obrirà automàticament quan el lector detecti la matrícula.
A la tornada, per accedir novament a l'aparcament, apropa el vehicle a la barrera d'entrada, el lector de matricules el reconeixerà automàticament.

A LA TEVA SORTIDA:
Quan vagis a sortir amb el teu vehicle, atura't davant de la barrera, el lector reconeixerà la teva matrícula automàticament. La barrera s’obrirà sense que hagis de fer res, tal com va passar a la teva arribada. Si has excedit el temps vàlid de la teva reserva, la barrera no s'obrirà. Hauràs d’anar a la cabina de control o al caixer per abonar l’import corresponent al temps addicional consumit. L’import a abonar serà el preu de tarifa regular del mateix pàrquing.

Productes disponibles

Selecciona data d' entrada i sortida per mostrar els productes disponibles

Productes de Parclick

Passi simple

Durant la teva estada podràs entrar i sortir una única vegada al pàrquing

Passi multipàrquing

Durant la teva estada podràs fer ús de tota la xarxa de pàrquings d'aquest operador disponibles a Parclick.

Passi il·limitat

Durant la teva estada podràs entrar i sortir del pàrquing totes les vegades que vulguis.

Pàrquing APK2 Triunfo - AVE: Opinions

4.1
Basat en 48 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal
Eduardo

Tenía reservado a partir de las 17 h, y al entrar bien, pero al salir me hicieron pagar 1€ (que me dije, para un euros, el jaleo que tuve que hacer), porque me dijeron que había entrado antes, y había entrado a las 18.30 h. Y una segunda vez tb problemas

Irene

THIERRY

Pouvoir modifier les heures de sortie via l'application ce qui permettrait d'éviter d'avoir à contacter le personnel .

Pàrquings més valorats a Granada

Els aparcaments més reservats