Paseo de la Victoria

Paseo de la Victoria, s/n
Sobre el pàrquing
Este parking está al lado de los Jardines de la Victoria y del Mausoleo Romano; junto al Hotel NH Córdoba Calife y el barrio de la Judería. Aunque no está en el mismo centro de Córdoba, puedes llegar fácilmente andado en solo 10 minutos. Así que podrás ver la Mezquita Catedral de Córdoba, el Patio de los Naranjos o la Capilla Mudéjar de San Bartolomé sin tener que andar demasiado ni cansarte más de la cuenta durante tu visita. Durante tu visita a Córdoba, déjate sorprender por los famosos patios cordobeses, llenos de color con sus flores y plantas. Visita la Virgen de los Faroles y el Puente Romano, el Teatro Axerquía o la Puerta de Almodóvar. Lugares increíbles que no te dejarán indiferente durante tu visita, de hecho, estamos seguros que querrás volver a Córdoba para disfrutar de la buena tierra andaluza ;)Llegir-ne menys
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Horari del check-in
dilluns a diumenge 07:30 - 22:30
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Entrada al pàrquing

Calle Lope de Hoces 16

Paseo de la Victoria 19

Què opinen els nostres clients
4,1
Basat en 60 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Jean-Michel
4,3
4,3

sophie
2,7
2,7

ANGELO
3,7
3,7