Imagen 1

Pàrquing APK2 Herriko Plaza

Herriko Plaza
4.3
Accés sense contacte

Detalls de la reserva

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Detalls

Este parking en el centro del mundo no estará, pero en el mismísimo centro de Barakaldo, ¡sí! Te presentamos al parking APK2 Herriko Plaza, un parking cubierto, vigilado, ¡y 24h! Y es que con este aparcamiento podrás aparcar cerca de la Escuela de Idiomas de Barakaldo (a tan solo 3 minutos a pie), aparcar cerca del Hospital San Eloy (a 7 minutos) o incluso aparcar cerca del Ayuntamiento de Barakaldo porque está ¡en la misma plaza! Ubicación inmejorable. :) Además, con este parking cerca del Batzoki de Barakaldo tendrás la oportunidad de disfrutar de un buen menú vasco y conocer lo que significa de verdad la gastronomía del lugar. ;) Este parking cubierto es ideal también para aparcar tu coche en Barakaldo y moverte en transporte público por los alrededores: la parada de metro de Barakaldo se encuentra en la misma calle que sale de este parking en la Herriko Plaza. Organiza tu viaje y reserva en el parking APK2 Herriko Plaza para no quedarte sin tu plaza. ¡Y a recorrer el mundo! (Bueno, Barakaldo…) ;)

Característiques

  • Plaça d'aparcament garantida
  • Aparcament amb alçada màxima permesa (2.1m)
  • Accesible per a PMR
  • Servei 24h
  • Cobert
  • Vigilat

Com arribar-hi?

Entrada al pàrquing

Calle Elcano Kalea 1
Veure mapa

Instruccions

A LA TEVA ARRIBADA: Si arribes amb més antelació, la barrera no s'obrirà automàticament i t’apareixerà el següent missatge: "Fuera de periodo de validez". Has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva. Si arribes a l'aparcament dins l'horari vàlid de la teva reserva, atura't davant la barrera. No agafis tiquet. El lector de matrícules reconeixerà automàticament el teu vehicle i la barrera s'obrirà. En cas que la barrera no s'obri de forma automàtica, has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva. Si arribes a l'aparcament dins l'horari vàlid de la teva reserva i a la porta hi ha un rètol de "pàrquing complet", la teva plaça sempre està garantida. El lector de matrícules reconeixerà automàticament el teu vehicle i la barrera s'obrirà. En cas que la barrera no s'obri de forma automàtica, has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva. Si arribes a l'aparcament fora del període de validesa de la teva reserva i a la porta hi ha un rètol de "pàrquing complet", has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la reserva, donar el teu número de matrícula i localitzador de Parclick. Si la teva reserva permet entrades i sortides múltiples: A la sortida, dirigiu-vos cap a la sortida i la barrera s'obrirà automàticament quan el lector detecti la matrícula. A la tornada, per accedir novament a l'aparcament, apropa el vehicle a la barrera d'entrada, el lector de matricules el reconeixerà automàticament. A LA TEVA SORTIDA: Quan vagis a sortir amb el teu vehicle, atura't davant de la barrera, el lector reconeixerà la teva matrícula automàticament. La barrera s’obrirà sense que hagis de fer res, tal com va passar a la teva arribada. Si has excedit el temps vàlid de la teva reserva, la barrera no s'obrirà. Hauràs d’anar a la cabina de control o al caixer per abonar l’import corresponent al temps addicional consumit. L’import a abonar serà el preu de tarifa regular del mateix pàrquing.

Productes disponibles

Selecciona data d' entrada i sortida per mostrar els productes disponibles

Productes de Parclick

Passi simple

Durant la teva estada podràs entrar i sortir una única vegada al pàrquing

Passi multipàrquing

Durant la teva estada podràs fer ús de tota la xarxa de pàrquings d'aquest operador disponibles a Parclick.

Passi il·limitat

Durant la teva estada podràs entrar i sortir del pàrquing totes les vegades que vulguis.

Pàrquing APK2 Herriko Plaza: Opinions

4.3
Basat en 16 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal
CARLOS MANUEL

Àngel

Places grans i pàrquing molt ben ubicat.

Laëtitia

J'ai retiré 1 étoile sur l'accessibilité car quand je suis arrivée la barrière ne s'est pas ouverte car mon immatriculation est française. J'ai dû prendre un ticket et voir la personne qui s'occupe du parking. Heureusement elle a fait le nécessaire..

Pàrquings més valorats a Barakaldo

Els aparcaments més reservats