Ordenar per:

Pàrquings a prop de Arrasate - Mondragón

2 Pàrquings trobats
 • APK2 Biteri - Laubide
  1. Més proper
  2. Més barat

  APK2 Biteri - Laubide

  Cobert (2m)
  ContactlessAccés sense contacte
  Preu per a 1 dia
 • INDIGO Txaltxa Zelai

  INDIGO Txaltxa Zelai

  Cobert (2.05m)
  +60 min (13.1km)
  ContactlessAccés sense contacte

Pàrquing APK2 Biteri - Laubide

Biteri Plaza

icon contactlessEntrada i sortida sense contacte

Pots entrar i sortir d'aquest pàrquing de manera automàtica, sense necessitat d'agafar el tiquet o passar per la cabina de control.

Detalls: Sobre el pàrquing

Notícia d'última hora! Els ciutadans i visitants de Arrasate / Mondragón (Guipúscoa) ja no hauran de perdre més el seu temps a buscar aparcament. Parclick aterra a la ciutat de la mà de Firmum Capital i el pàrquing APK2 Biteri - Laubide, en plena la plaça Biteri! Amb el pàrquing APK2 Bi ... Llegir-ne més
Notícia d'última hora! Els ciutadans i visitants de Arrasate / Mondragón (Guipúscoa) ja no hauran de perdre més el seu temps a buscar aparcament. Parclick aterra a la ciutat de la mà de Firmum Capital i el pàrquing APK2 Biteri - Laubide, en plena la plaça Biteri! Amb el pàrquing APK2 Biteri - Laubide, podràs afegir una altra parada més a la teva ruta amb cotxe per la bella regió del País Basc. Reserva ja la teva plaça per endavant i gaudeix d'una visita a aquest municipi de Arrasate, a la vora del riu Deva. D'entre els llocs que pots visitar prop de la zona que envolta a aquest pàrquing, a més de fer un grat passeig per la zona i respirar la quotidianitat i calidesa dels seus residents, es troba l'església de San Francisco. I si encara no havies trobat allotjament on passar la nit, l'aparcament APK2 Biteri - Laubide es troba al costat de l'Hotel Arraste, en la mateixa plaça de Biteri. I per a menjar bé en Arrasate? Prop del pàrquing hi ha múltiples bars i restaurants en els quals gaudir de la gastronomia de la zona. Deixa el teu cotxe en un lloc cobert mentre realitzes totes les teves gestions pròpies del dia a dia: prop del pàrquing APK2 Biteri - Laubide, tindràs l'oficina de correus i diverses oficines de bancs. A més, aquest pàrquing en Mondragón et permetrà aparcar en un lloc segur mentre acostes als nens a la Arizmendi Ikastola. També podràs trobar prop d'aquest pàrquing en plaça Biteri el centre cultural de Mondragón Kulturate, al costat de la plaça Sebero Altube, i el Parc de Monterrón, per si et ve de gust un passeig a l'aire lliure, portar als teus fills a prendre l'aire o treure a la teva mascota. Finalment, no gaire lluny d'aquest pàrquing en Arrasate, per si se t'ha oblidat comprar alguna cosa, de camí a aquest pàrquing trobaràs diverses botigues i comerços. Ja veus que tenim un pàrquing que s'adapta a totes les teves necessites. Si necessites un pàrquing en Arrasate, l'APK2 Biteri - Laubide serà una molt bona opció, i a bon preu! Llegir-ne menys
 • Pàrquing APK2 Biteri - Laubide 15149

Com arribar-hi?

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia
Icon Marker

Com accedir-hi?

A LA TEVA ARRIBADA:
Si arribes amb més antelació, la barrera no s'obrirà automàticament i t’apareixerà el següent missatge: "Fuera de periodo de validez". Has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva.

Si arribes a l'
... Llegir-ne més
A LA TEVA ARRIBADA:
Si arribes amb més antelació, la barrera no s'obrirà automàticament i t’apareixerà el següent missatge: "Fuera de periodo de validez". Has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva.

Si arribes a l'aparcament dins l'horari vàlid de la teva reserva, atura't davant la barrera. No agafis tiquet. El lector de matrícules reconeixerà automàticament el teu vehicle i la barrera s'obrirà. En cas que la barrera no s'obri de forma automàtica, has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva.

Si arribes a l'aparcament dins l'horari vàlid de la teva reserva i a la porta hi ha un rètol de "pàrquing complet", la teva plaça sempre està garantida. El lector de matrícules reconeixerà automàticament el teu vehicle i la barrera s'obrirà. En cas que la barrera no s'obri de forma automàtica, has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva.

Si arribes a l'aparcament fora del període de validesa de la teva reserva i a la porta hi ha un rètol de "pàrquing complet", has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la reserva, donar el teu número de matrícula i localitzador de Parclick.

Si la teva reserva permet entrades i sortides múltiples:
A la sortida, dirigiu-vos cap a la sortida i la barrera s'obrirà automàticament quan el lector detecti la matrícula.
A la tornada, per accedir novament a l'aparcament, apropa el vehicle a la barrera d'entrada, el lector de matricules el reconeixerà automàticament.

A LA TEVA SORTIDA:
Quan vagis a sortir amb el teu vehicle, atura't davant de la barrera, el lector reconeixerà la teva matrícula automàticament. La barrera s’obrirà sense que hagis de fer res, tal com va passar a la teva arribada. Si has excedit el temps vàlid de la teva reserva, la barrera no s'obrirà. Hauràs d’anar a la cabina de control o al caixer per abonar l’import corresponent al temps addicional consumit. L’import a abonar serà el preu de tarifa regular del mateix pàrquing.
Llegir-ne menys

Entrada

Biteri Plaza,
Tens dubtes? Ens encantaria ajudar-te!

Disponibilitat del pàrquing

Entradadc, 28 febr. 10:00
Sortidadc, 28 febr. 11:00
Vehicle Turisme - Alçada màxima 2m