Imagen 1
Imagen 2

Pàrquing Parkbee Hotel NH Amsterdam Noord

Distelkade 21
4.4
Accés sense contacte

Detalls de la reserva

Horari del pàrquing

Dilluns
 • 00:00 - 23:59
Dimarts
 • 00:00 - 23:59
Dimecres
 • 00:00 - 23:59
Dijous
 • 00:00 - 23:59
Divendres
 • 00:00 - 23:59
Dissabte
 • 00:00 - 23:59
Diumenge
 • 00:00 - 23:59

Detalls

Com el nom d'aquest aparcament indica, l'Hotel NH Amsterdam Noord és a la volta de la cantonada. Però fins i tot si no us allotgeu en aquest hotel, és una bona idea aparcar el cotxe a l'aparcament del ParkBee Hotel NH Amsterdam Noord al Distelkade d'Amsterdam Noord! Després d'aparcar el cotxe, per exemple, agafeu l'autobús 391 o 394 des de la parada d'autobús Mosplein propera fins a la parada d'autobús de Klaprozenweg, i arribareu al famós moll NDSM en quinze minuts. Però per descomptat també es pot explorar la zona a peu. Amsterdam Noord és molt modern i també pots descobrir la zona sense ofegar-te amb turistes. El ParkBee Hotel NH Amsterdam Noord està situat a prop de Van der Pekstraat. Aquí trobareu un mercat animat diverses vegades a la setmana. Si camineu cap a l'est, arribareu al Noorderpark, que consta de dues parts. Si camines des de la Van der Pekstraat cap al nord, pots visitar l'experiment urbà sostenible De Ceuvel. Les cases flotants antigues s'han col·locat en un terreny contaminat i s'han transformat en llocs de treball sostenibles, mentre que les plantes de neteja de sòls la fan verda, literal i figuradament. És un lloc de trobada d'artistes i emprenedors sostenibles i sempre hi ha alguna cosa a fer. En lloc d'anar cap al nord, per descomptat, també podeu anar cap al sud. En quinze minuts podreu caminar des del ParkBee Hotel NH Amsterdam Noord fins a tres atraccions especials: el museu de la pel·lícula Eye, el simulador de vol 5D Això és Holanda i finalment la torre A'dam Toren. Un ascensor espectacular et porta fins a vint-i-dos pisos per sopar, prendre una copa o una increïble sessió de swing a la vora de la torre multifuncional. En aquesta zona també podeu agafar fàcilment el ferri gratuït fins a l'estació central d'Amsterdam, des d'on podreu viatjar fàcilment per tota la ciutat (o fins i tot per tot el país) amb transport públic. Reserva ara una plaça d'aparcament amb Parclick i explora Amsterdam Nord!

Característiques

 • Plaça d'aparcament garantida
 • Aparcament amb alçada màxima permesa (3m)
 • Entrada flexible
 • Accesible per a PMR
 • Servei 24h
 • Vigilat

Com arribar-hi?

Entrada al pàrquing

Distelkade 21
Veure mapa

Instruccions

A LA TEVA ARRIBADA: Des de l'app o a través de l'enllaç que trobaràs a la teva reserva, utilitza el botó que et proporcionem per a obrir l'entrada. Assegura't d'estar davant de l'entrada correcta abans d'activar el botó. A LA TEVA SORTIDA: Una vegada realitzada l'entrada se t'habilitarà el botó per a la sortida i les portes per als vianants, el procés és el mateix que per a l'entrada. Tindràs 15 min addicionals en finalitzar la teva reserva per a poder sortir de l'aparcament. Si excedeixes el temps reservat i els 15 min extra, hauràs d'abonar l'import addicional a través de l'app o a l'enllaç que trobaràs a la teva reserva. Recorda fer-ho abans de dirigir-te cap a la sortida per a evitar cues.

Productes disponibles

Selecciona data d' entrada i sortida per mostrar els productes disponibles

Productes de Parclick

Passi simple

Durant la teva estada podràs entrar i sortir una única vegada al pàrquing

Passi multipàrquing

Durant la teva estada podràs fer ús de tota la xarxa de pàrquings d'aquest operador disponibles a Parclick.

Passi il·limitat

Durant la teva estada podràs entrar i sortir del pàrquing totes les vegades que vulguis.

Pàrquing Parkbee Hotel NH Amsterdam Noord: Opinions

4.4
Basat en 15 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal
Arjen

Die Pforte ist nicht verschlossen, jeder kann den Parkplatz betreten. Kameras sind nur an der Durchfahrt, keine auf dem Parkplatz. Tor öffnen mit dem Smartphone klappt super.

Céline

Nous n'avons pas vu de personnel nous ne pouvons donc pas jugé. Mais les explications via l'application rendent les accès simples et l'expérience de ce type de parking très agréable

Stephanie

Pàrquings més valorats a Amsterdam

Els aparcaments més reservats