• Millors ofertes
  • Més de 3 milions de clients
  • Reserva amb flexibilitat de dates

Pàrquings populars en Tori

El més cèntrics

Els més barats

On aparcar a Tori

¿Dónde aparcar el coche al centro de Turín?

Ara, us ajudem a trobar la seva plaça d'aparcament a Turín.

Si li agrada confiar en la suerte y decidir sobre la marcha, hay muchas plazas de aparcamiento de pago a la ciudad, que cubren una amplia zona llamada "zona azul". Però serem sincers, ¿quién quiere perder tiempo en el tráfico e ir a ciegas cuando es pot reservar una plaça d'apartament i arribar sabent a on va?

Si voleu reservar una plaça d'apartament al centre de Turín, el nostre consell vol buscar una plaça a l'apartament Autopalazzo. Es tracta d'un gran aparcament cobert i vigilat al cor de la ciutat, a un pas del Museu Egipcio i a uns 10 minuts a pie de la Mole Antonelliana, la Piazza Castello i el Palau Reial de Turín.

És perfecte per als que volen passar un fin de setmana al centre de la ciutat. L'únic inconvenient és que es troba a la ZTL Central, on no es pot circular de 7.30 a 10.30 hores en dies laborables. Per ello, aconsejam que planifiquem la seva llegada amb antelació.

Aparcamiento de bajo coste a Turín Lingotto Fiere

Si estás en Turín para una feria, exposición o evento y quieres aparcar cerca de Lingotto Fiere, te recomendamos el Parcheggio Fiera di Torino. Amb nosaltres, podeu reservar fàcilment una plaça d'apartament barata al sector D (cobert) i al sector E (descobert).

Estos aparcamientos son de muy fácil acceso, incluso si és la primera vez a Turín. A més, estan vigilats pel vídeo i oberts les 24 hores del dia durant tot l'any. Per l'últim, estan a un pas de l'estació de metro de Lingotto, pel que podràs arribar fàcilment al centre sabent que has aparcat en un lloc segur.

Aparcaments cerca de l'aeroport de Turín-Caselle

Si no està a la ciutat per al turisme o per una feria, però necessita aparcar a prop de l'aeroport de Turín-Caselle, tenim solucions a la seva mesura.

Amb nosaltres, de fet, podeu reservar una plaça d'aparcament per adelantat a Italian Parking. Tenim solucions per a totes les necessitats:

  • Aparcament descubierto amb servei de transport;
  • aparcamiento interior;
  • serveis de aparcacoches per deixar i recoger el seu cotxe en un punt preestablert a prop de les sortides.

Eche un vistazo al mapa interactiu i elija el que més le convenga.

¿Cuánto cuesta el aparcamiento diario a Turín?

La zona blava de Turín està dividida en 4 zones, cada una d'elles amb tarifes diferents.

La zona més cara es denomina zona ZTL Central, i es troba aproximadament entre Corso Regina Margherita, Corso San Maurizio, Corso Vittorio Emanuele i las calles a este de Piazza Statuto. Allí, el aparcamiento cuesta 2,50 euros per hora, o 17 euros per dia.

A esto le sigue:

  • la zona de tarifa ordinaria, donde el aparcamiento cuesta 1,50 euros/hora o 10 euros/dia;
  • la zona de tarifa reducida, donde el aparcamiento cuesta 1,30 euros/hora o 9 euros al dia;
  • y, por último, la zona de tarifa inteligente, que tiene tarifas de 1€/hora o 7€ al día.

Com es pot veure, es tracta de tarifes bastant estàndard per a una ciutat del tamany de Turín.

Però tal vegada volia deixar el seu cotxe en un lloc cobert i vigilat per vídeo. Y tal vez també m'agradaria saber d'antemà on ir, sense perdre temps buscant un lloc sobre la marxa.

En aquest cas, no et preocupes: no tés per què gastar molt més.

Per exemple, podem reservar un pas d'un dia a l'apartament Lingotto Fiere per 14,90 euros. Y si quiere aparcar cerca de l'aeroport, les nostres tarifes van des de 8 euros al dia.

Hi ha opcions per a tots els pressupostos i per a totes les necessitats.

¿Cuándo no se paga la zona azul a Turín?

A Turín, l'estacionament de pago a les línies blaves està en vigor de 8.00 a 19.30 hores, de dilluns a dissabte. Les excepcions són els aparcamientos de la plaça Carlo Felice, la plaça Lagrange i la plaça Paleocapa, on l'horari es perllonga fins al migdia durant tot l'any.

Així que, si se preguntava quan no hi havia que pagar per aparcar a Turín, la resposta és: els diumenges i per la nit els altres dies de la setmana.

Se fa una excepció amb els cuidadors de persones discapacitades sense cotxe ni carnet de conduir, que poden aparcar gratuïtament a tota la zona blava sense restriccions horàries (mostrant el distintiu corresponent).

Ara té tota la informació que necessita per planificar el seu viatge amb antelació. Planifiqueu bé el seu viatge i reserveu una plaça d'apartament al lloc que més li convenga.

Més informació

Turín, la capital del Piamonte, és una ciutat de gran importància, siendo la tercera ciutat d'Itàlia en termes econòmics i la quadra en nombre d'habitants, a més de ser un dels principals centres culturals, científics, artístics i universitaris de tot el país. .

Històricament, Turín també ha exercit un paper important a la història d'Itàlia, al ser nombrada la primera capital de l'Estat italià en els anys immediatament posteriors a la unificació i fins al 1865.

Los amplios bulevares arbolados son un rasgo característico de Turín, cuyo trazado urbano, a diferencia de la mayoría de las ciudades italianas, es accidentado, hecho que facilita enormemente la orientación y la circulación del transporte público y privado.

Al ser una ciutat molt gran, Turín compta amb una vermella de transport capilar gestionada per GTT, per dir-ho d'alguna manera, amb nombrosos autobusos i diversos tranvías, el servei comença a les 5 de la matinada i es perllonga fins a la medianoche, el que permet arribar a tots els rincones de la ciutat. Amb el mateix billete, també pot utilitzar la línia de metro de Turín, composta per 21 estacions, que passa per totes les estacions de ferrocarril de la ciutat, com Lingotto, l'estació de Porta Nuova i l'estació de Porta Susa, i condueix al centre de la ciutat.

En Turín també hi ha diverses zones de trànsit restringides actives tots els dies de 7 a 20 hores i les denominades zones blaves per a l'estacionament de pagament exclusivament. A més, a causa dels alts índexs de contaminació que s'aconsegueixen en determinades èpoques de l'any, la circulació està prohibida per a tots els vehicles Euro 0, i el propi ajuntament de Turín convida als ciutadans a reduir l'ús del cotxe i utilitzar més el transport. públic. Per totes aquestes raons, és aconsejable aparcar el cotxe una vegada que arriba a la ciutat per a una visita, i Parclick l'ajuda a trobar un aparcament a Turín que li convenga, i al millor preu! Així no tindrà que preocupar-se per l'apartament ni per les zones de trànsit limitades.

Una vegada aparcat el cotxe, podrà gaudir dels nombrosos llocs d'interès i entreteniment que ofereix Turín.

En primer lugar, hay que visitar el Duomo di Torino, la Catedral de San Juan Bautista, en la que se conserva la Sábana Santa y que forma un conjunto interesante con el campanario y la Capilla de la Sábana Santa. A més, a Turín no se pot deixar de visitar la Mole Antonelliana, símbol de la ciutat i actual sede del Museo Nacional del Cine, el Palacio Real, que és la més important de les residencias de los Saboya en el Piamonte, el Palacio Madama, el famoso Museo Egipcio adyacente a la Galería Sabauda, ​​y el Parque Valentino, en cuyo interior se puede visitar el Castillo Valentino.

Turín també té una gran tradició d'ocultisme i màgia, i moltes lleis afirman que el subsuelo de la ciutat està atravesat per una densa vermella de túnels secrets que la família Saboya utilitzava per desplaçar-se sense ser anunciada.

Per tant, Turín és una ciutat polifacètica que hi ha que descobrir per complet. Y una vez que reserve su plaza de aparcamiento con Parclick, tindrà molt temps per experimentar.

Download app

Llisca el teu dit per la nostra app i tot canvia

Tu decideixes on, quan aparcar i quin pàrquing s'adapta millor a tu. Estalvies diners, estalvies temps i t'adones, que aparcar pot ser ràpid i còmode. Arribes sempre a temps.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Altres llocs a prop de Tori

Més de 1 milió de conductors ja han reservat amb  Parclick

Angélique

Équipe au top,très professionnelle. Effectivement il faut laisser les clés mais quand on voit certaines voitures luxueuses à l'intérieur du parking,on peut donc laisser la sienne sans problème :-)!

Jean

Malgré la barrière de la langue, notre interlocuteur a été accueillant et compréhensible.

Julia

Très bon accueil à l'arrivée ! Pour le retour, c'était juste une question de non compréhension linguistique sinon c'était très bien

Alex

Nessuno, tutto ottimo veloce e preciso.

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google