Pàrquings a prop de Terracina

1 Pàrquings trobats
  Aticar - Porto
  1. Més proper
  2. Més barat

  Aticar - Porto

  Descobert
  23 min (1.4km)
  Preu per a 1 dia

On aparcar a Terracina

Busques aparcament a Terracina? No estàs sol: la ciutat és una destinació turística popular i trobar una plaça d'aparcament no sempre és fàcil. A ningú li agrada perdre el temps, així que us hem preparat una petita guia. A continuació us explicarem on es troben les places d'aparcament gratuïtes i com trobar aparcaments de baix cost a Terracina.

I si no t'agrada confiar en la sort, també t'ajudarem a reservar una plaça d'aparcament per a les dates del teu viatge perquè no perdis el temps en el trànsit.

El poble de Terracina té uns orígens molt antics. Segurament ja estava habitada en època preromana, així que té molts atractius turístics per a tots els gustos.

Passejar per la ciutat és com un viatge en el temps. Es pot començar per l'antiga necròpolis, o el temple dedicat a Júpiter, Juno i Minerva, i després anar a la Piazza del Municipio, que encara conserva el seu paviment del segle I aC, i on hi ha la catedral de Terracina, també coneguda com la catedral. de San Cesari (segles V-VI aC), s'aixeca. Després es pot anar a admirar el castell medieval de la família Frangipane, i a poc a poc arribar a l'actualitat admirant els llegats de les diferents èpoques passades.

Però aquests no són els únics motius per anar a Terracina. Al llarg de l'any, la vila celebra nombroses festes folklòriques dedicades als sants patrons o a la Mare de Déu. Molt evocadora és la festa de la Mare de Déu del Carmine (o dels mariners), durant la qual s'organitza una processó de barques, acompanyada d'una festa popular.

Finalment, Terracina és també una destinació popular pels turistes per les seves boniques platges.

En conjunt, l'oferta cultural i turística és molt àmplia, i si visites la ciutat en hora punta t'arrisques a quedar-te encallat en el trànsit. Així doncs, aquí teniu el que heu de fer per trobar aparcament a Terracina fàcilment.

On aparcar el cotxe a Terracina sense pagar?

Trobar aparcament gratuït a Terracina no és fàcil, però tampoc impossible.

En primer lloc, has de saber que el centre històric és una ZTL (Zona de Trànsit Limitat) vigilada per videovigilància, per això t'aconsellem que no condueixis massa a prop. Tanmateix, just abans de la zona de vianants, es poden trobar algunes places d'aparcament gratuïtes i no vigilades.

Els millors aparcaments gratuïts per visitar el centre de Terracina es troben a:

 • Via Posterula (40 places).
 • Piazzale d'Annunzio (30 places).
 • Piazza Fontavecchia (25 places).

Si no trobeu aparcament gratuït en cap d'aquests llocs, proveu la línia Pio VI. La majoria de places d'aparcament estan amb mesura, però és possible que en trobeu algunes amb ratlles blanques.

Què passa si heu d'utilitzar les ratlles blaves? No et preocupis, aquí tens tot el que has de saber.

Fora de la LTZ podeu trobar moltes places d'aparcament de pagament, però com ja us hem dit, no sempre és fàcil trobar places lliures.

Si no tens sort o no tens ganes d'arriscar, pots mirar directament una de les moltes instal·lacions interiors. Al passeig marítim hi ha nombrosos aparcaments privats gestionats pels diferents hotels i establiments de bany, o per empreses com Parkingo. Des d'allà podeu arribar fàcilment a la platja o agafar el transport públic fins al centre.

Si no tens ganes de perdre el temps buscant al trànsit, pots reservar una plaça d'aparcament segura amb Parclick. Utilitzeu la barra de cerca de dalt per veure si hi ha places d'aparcament disponibles en les dates que desitgeu, trieu la que més us convingui i assegureu-vos una plaça d'aparcament garantida.

Si busques aparcament de baix cost a Terracina, bé... tots els aparcaments amb franges blaves són econòmics. Estan oberts de 8.00 a 00.00 h i, tot i que tenen una tarifa horària d'1 euro/hora, només calen 5 euros per aconseguir el bitllet diari. Pots comprar un tiquet a les més de 60 estacions de pagament de la ciutat o comprar un abonament d'aparcament turístic amb el servei online Parkforfun.

Si vols deixar el teu cotxe en un garatge cobert, els aparcaments vigilats de Terracina cobren entre 10 i 15 euros per dia. A primera vista no semblen aparcaments barats, però considereu que el preu inclou el servei de llançadora i, en alguns casos, el servei d'aparcador.

Ara ja saps tot el que necessites saber per trobar aparcament a Terracina, així que a què estàs esperant? Reserva ara la teva plaça d'aparcament segura amb Parclick.