Pàrquings a prop de Vilafranca del Penedes

1 Pàrquings trobats
    1. Més proper
    2. Més barat

    COPARK Avenida Sofía

    Cobert (2.1m)
    +60 min (15.1km)

SABA Cal Rondina

Sta. Clara, 16
Sobre el pàrquing
Pàrking cèntric, a prop del Museu de les Cultures del Vi de Catalunya i de la Basílica de Santa Maria. A 5 minuts caminant de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedés i el Parc de Tívoli.
Horari del pàrquing
dilluns a dissabte 07:00 - 23:00
diumenge tancat
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

Entrada al pàrquing

Plaça del Penedès 5

Rambla de Sant Francesc 24