Pàrquings a prop de La Corunya

2 Pàrquings trobats
  1. Més proper
  2. Més barat

  APK2 Parque Europa

  Cobert (2.1m)
  15 min (898m)

  AENA Aeropuerto de A Coruña - General P1

  Cobert (2.2m)

SABA Estación La Coruña

C/ Joaquín Planelles Riera, s/n
Sobre el pàrquing
Pàrking de l'Estació La Coruña. Proper als Jutjats i a El Corte Ingles. A 10 minuts caminant de la Parròquia de San Pere de Mezonzo i de la Plaça Francisco Prego.
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

Entrada al pàrquing

Avenida do Ferrocarril 1

Llocs i esdeveniments interessants a prop de SABA Estación La Coruña