Pàrquings a prop de Tarragona

6 Pàrquings trobats
  1. Més proper
  2. Més barat

  Plaça de la Font

  Cobert (2.1m)
  +60 min (8.6km)

  Balcó del Mediterrani

  Cobert (2.3m)
  +60 min (8.8km)

  APK2 El Serrallo - Port de Tarragona

  Cobert (2.15m)
  +60 min (9.2km)

  AENA Aeropuerto de Reus - General P2

  Cobert (2.1m)

  Mercure Atenea Aventura

  Cobert (2m)
  +60 min (12.5km)

  APK2 Salou - Carrer de Logroño

  Cobert (2.1m)
  +60 min (15.4km)

Aparca i Tren - Estación AVE Camp de Tarragona

Km 3, Carretera N 240, 8, Perafort
Sobre el pàrquing

Pàrquing a l'Estació de tren d'alta velocitat de Tarragona, situat a només 5 minuts de l'Estació de Camp de Tarragona. El pàrquing Lowcost Aparca i Tren, a més de tenir els millors preus de places d'aparcament dels voltants, a les seves instal.lacions disposa de video vigilància, el que et permet viatjar amb tranquilitat sabent que deixes el teu vehicle en bones mans. Aparca i Tren ofereix 70 places d'aparcament, totes cobertes, on el teu vehicle romandrà sense perill, ja que té vigilància per grabació les 24 hores, així com vigilant nocturn.

Si tens pensat viatjar des de l'Estació Camp de Tarragona i no saps ón deixar el teu cotxe, Aparca i Tren t'ofereix aparcaments molt econòmics, vigilats i amb diversos serveis que poden ser del teu interés. Dins aquests serveis, el pàrquing Aparca i Tren disposa d'un Minibús amb el que et portaran a l'estació de tren 20 minuts abans de la sortida del teu tren, directament, sense retards i en tan sols 5 minuts. D'aquesta manera, Aparca i Tren facilita als seus clients el trasllat fins a l'Estació Camp de Tarragona, evitant qualsevol tipus de desplaçament complementari o molèsties per traslladar equipatge. Aquest servei és ofert tant a l'anada com a la tornada del viatge i de forma totalment gratuïa i sense que supossi per a tú cap cost adicional.

A Aparca i Tren arriba directament a l'aparcament, on el personal s'encarregarà d'aparcar el teu cotxe per estalviar-te molt més temps i t'estaran esperant a la teva tornada per acompanyar-te de nou a les seves instal·lacions, on tenen aparcat el teu vehicle. El pàrquing Aparca i Tren és molt fàcil de trobar si vens per la Nacional 240 (N-240), just a la rotonda que indica Puigdelfí o Perafort ( Antiga nau de Don Tresillo).

Llegir-ne menys
Horari del pàrquing
dilluns a diumenge 07:10 - 23:00
Horari del check-in
dilluns a diumenge 08:00 - 13:00
15:00 - 20:00
Entrada al pàrquing

Km 3, Carretera N 240, 8, 43152 Perafort, Tarragona