Aparca i Tren - Estación AVE Camp de Tarragona

Pàrquing a Km 3, Carretera N 240, 8, Perafort - 43152. Tarragona, Espanya

Aparca i Tren - Estación AVE Camp de Tarragona
Accessible Pàrquing cobert Aparcament amb alçada màxima permesa

Descripció

Aparca i Tren - Estación AVE Camp de Tarragona

Pàrquing a l'Estació de tren d'alta velocitat de Tarragona, situat a només 5 minuts de l'Estació de Camp de Tarragona. El pàrquing Lowcost Aparca i Tren, a més de tenir els millors preus de places d'aparcament dels voltants, a les seves instal.lacions disposa de video vigilància, el que et permet viatjar amb tranquilitat sabent que deixes el teu vehicle en bones mans. Aparca i Tren ofereix 70 places d'aparcament, totes cobertes, on el teu vehicle romandrà sense perill, ja que té vigilància per grabació les 24 hores, així com vigilant nocturn.


Si tens pensat viatjar des de l'Estació Camp de Tarragona i no saps ón deixar el teu cotxe, Aparca i Tren t'ofereix aparcaments molt econòmics, vigilats i amb diversos serveis que poden ser del teu interés. Dins aquests serveis, el pàrquing Aparca i Tren disposa d'un Minibús amb el que et portaran a l'estació de tren 20 minuts abans de la sortida del teu tren, directament, sense retards i en tan sols 5 minuts. D'aquesta manera, Aparca i Tren facilita als seus clients el trasllat fins a l'Estació Camp de Tarragona, evitant qualsevol tipus de desplaçament complementari o molèsties per traslladar equipatge. Aquest servei és ofert tant a l'anada com a la tornada del viatge i de forma totalment gratuïa i sense que supossi per a tú cap cost adicional.


A Aparca i Tren arriba directament a l'aparcament, on el personal s'encarregarà d'aparcar el teu cotxe per estalviar-te molt més temps i t'estaran esperant a la teva tornada per acompanyar-te de nou a les seves instal·lacions, on tenen aparcat el teu vehicle. El pàrquing Aparca i Tren és molt fàcil de trobar si vens per la Nacional 240 (N-240), just a la rotonda que indica Puigdelfí o Perafort ( Antiga nau de Don Tresillo).

Entrada del pàrquing

  • Km 3, Carretera N 240, 8, 43152 Perafort, Tarragona

Horari del check-in

Dilluns

Tancat

Dimarts

Tancat

Dimecres

Tancat

Dijous

Tancat

Divendres

Tancat

Dissabte

Tancat

Diumenge

Tancat

Horari del pàrquing

Dilluns

Tancat

Dimarts

Tancat

Dimecres

Tancat

Dijous

Tancat

Divendres

Tancat

Dissabte

Tancat

Diumenge

Tancat