Pàrquings a prop de Sitges

1 Pàrquings trobats
    1. Més proper
    2. Més barat

    COPARK Avenida Sofía

    Cobert (2.1m)
    0 min (0m)

COPARK Avenida Sofía

Av. Sofía, 2
Sobre el pàrquing
Pàrquing a Sitges, situat junt a l'hotel Calipolis i el passeig marítim. L'aparcament COPARK Avenida Sofía, obert 24h, és una excelent opció per aparcar a Sitges i accedir a les platges i principals punts turístics (Museu Cau Ferrat, Palau de Maricel, Casa Bacardí, etc.). A més, a uns 10 min a peu hi ha l'estació de Sitges, on es pot agafar el tren a Barcelona o Tarragona.Llegir-ne menys
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

Entrada al pàrquing

Avinguda Sofia 2

Què opinen els nostres clients
5
Basat en 2 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Cédric
5
5

Thierry
5
5