Imagen 1

Pàrquing La Multa PARKIA

Calle Jose María Pereda, 16  •    0m
3.3
Accés sense contacte

Detalls de la reserva

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Detalls

Parking en San Cristóbal de La Laguna, municipio conocido popularmente como La Laguna y perteneciente a la provincia de Santa Cruz de Tenerife. El parking PARKIA La Multa de la Isla de Tenerife está situado justo al lado de la Facultad de Medicina de la Universidad de La Laguna y del Hospital Universitario de Canarias (HUC), por lo que resulta una magnífica ocasión para dejar tu coche si tienes que acudir a alguno de estos centros, ya que el parking PARKIA La Multa permanece abierto las 24 horas del día. Así mismo, el Hospital y la Residencia de Mayores de Ofra se sitúan a 5 minutos del parking PARKIA La Multa, el cual te ofrece la posibilidad de entrar y salir sin problemas a cualquier hora (incluso de noche) gracias a su horario. El parking PARKIA La Multa también está ubicado cerca del Campo de Fútbol las Torres y a unos 15 minutos del Pabellón de Deportes de Tenerife, Santiago Martín. Además, el parking PARKIA La Multa te ofrece la oportunidad de aparcar en sus inmediaciones si necesitas visitar también el Hospital Universitario Nuestra Señora de la Candelaria, el cual se encuentra a unos 15 minutos a pie del aparcamiento. Por último, el parking PARKIA La Multa es muy fácil de encontrar si vienes en coche por la Autopista del Norte (TF-5) ya que está situado junto a la salida 5A de dicha autopista.

Característiques

  • Plaça d'aparcament garantida
  • Aparcament amb alçada màxima permesa (1.95m)
  • Entrada flexible
  • Accesible per a PMR
  • Servei 24h
  • Cobert
  • Vigilat

Com arribar-hi?

Entrada al pàrquing

Calle Jose María Pereda 16
Veure mapa

Instruccions

A LA TEVA ARRIBADA: Accedeix al pàrquing PER OBRIR LA BARRERA: Atura't davant de la barrera. El lector de matrícules reconeixerà el vostre vehicle i la barrera s'obrirà automàticament sense necessitat de prémer cap botó. Aparca a qualsevol plaça lliure. SI LA BARRERA NO S'OBRI: Agafa el tiquet i valida'l a la cabina de control PER SORTIR: Atura't davant de la barrera. El lector de matrícules reconeixerà el vostre vehicle i la barrera s'obrirà automàticament sense necessitat de prémer cap botó. SI EL TEU PASSAMENT PERMET ENTRADES I SORTIDES IL·LIMITADES: Segueix el mateix procediment indicat anteriorment per entrar i sortir. SI NO HI HA PERSONAL: Fes servir l'intèrfon.

Productes disponibles

Selecciona data d' entrada i sortida per mostrar els productes disponibles

Productes de Parclick

Passi simple

Durant la teva estada podràs entrar i sortir una única vegada al pàrquing

Passi multipàrquing

Durant la teva estada podràs fer ús de tota la xarxa de pàrquings d'aquest operador disponibles a Parclick.

Passi il·limitat

Durant la teva estada podràs entrar i sortir del pàrquing totes les vegades que vulguis.

Pàrquing La Multa PARKIA: Opinions

3.3
Basat en 1 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal
Mimma

No hay nadie en la oficina.El señor que me contesto' al telefono fue muy amable y me dijo que si tenia problemas al salir ( llegaba de noche) volviera a llamar y me abrian No abrio" , llame" y la señora q me contesto' fue muy poco educada

Llocs i esdeveniments interessants a prop de La Multa PARKIA

Els aparcaments més reservats