Ordenar per:

Pàrquings a prop de Napols

49 Pàrquings trobats
 • Parking Plebiscito
  1. Més proper

  Parking Plebiscito

  Cobert (3m)
  15 min (892m)
  Preu per a 1 hora
 • Supergarage Napoli

  Supergarage Napoli

  Cobert (2.5m)
  17 min (1.0km)
  Preu per a 1 hora
 • Supergarage - Shuttle - Porto di Napoli

  Supergarage - Shuttle - Porto di Napoli

  Cobert (2m)
  17 min (1.0km)
  Preu per a 1 hora
 • Supergarage - Shuttle - Stazione di Napoli Centrale

  Supergarage - Shuttle - Stazione di Napoli Centrale

  Cobert (2.5m)
  17 min (1.0km)
  Preu per a 1 hora
 • Parking Toledo

  Parking Toledo

  Cobert
  18 min (1.1km)
  Preu per a 1 hora
 • Garage Napoli Centro

  Garage Napoli Centro

  Cobert (1.8m)
  20 min (1.2km)
  Preu per a 1 hora
 • Supergarage - Car Valet - Porto di Napoli

  Supergarage - Car Valet - Porto di Napoli

  Cobert (2m)
  24 min (1.4km)
  Preu per a 1 hora
 • Carelli

  Carelli

  Cobert (3m)
  25 min (1.5km)
  Preu per a 1 hora
 • Parking del Mare

  Parking del Mare

  Cobert (2.2m)
  26 min (1.5km)
  Preu per a 1 hora
 • Garage Sannazaro

  Garage Sannazaro

  Cobert (5m)
  30 min (1.8km)
  Preu per a 1 hora
 • Parking Rettifilo

  Parking Rettifilo

  Cobert (5m)
  42 min (2.5km)
  Preu per a 1 hora
 • Garage Manzoni - Posillipo

  Garage Manzoni - Posillipo

  Cobert (3m)
  44 min (2.7km)
  Preu per a 1 hora
 • QUICK Porta Capuana

  QUICK Porta Capuana

  Cobert (2m)
  52 min (3.1km)
 • Supergarage - Car Valet - Stazione di Napoli Centrale

  Supergarage - Car Valet - Stazione di Napoli Centrale

  Cobert (2.5m)
  55 min (3.3km)
  Preu per a 1 hora
 • Semel Ferraris - Stazione di Napoli Centrale - Piazza Garibaldi

  Semel Ferraris - Stazione di Napoli Centrale - Piazza Garibaldi

  Cobert
  58 min (3.5km)
  Preu Parclick per 1 dia
  21,80
 • Parking del Bosco by Toledo

  Parking del Bosco by Toledo

  Cobert (6m)
  60 min (3.6km)
  Preu per a 1 hora
 • QUICK Parking Napoli - Piazza Nazionale - Stazione Centrale

  QUICK Parking Napoli - Piazza Nazionale - Stazione Centrale

  Cobert (2.1m)
  +60 min (3.9km)
 • Autoparcheggio KING - Via Gianturco
  1. Més barat

  Autoparcheggio KING - Via Gianturco

  Cobert
  +60 min (4.0km)
  Preu per a 1 hora
 • Parking Vasto 1 - Shuttle - Porto e Stazione Centrale di Napoli - Coperto

  Parking Vasto 1 - Shuttle - Porto e Stazione Centrale di Napoli - Coperto

  Cobert (3.3m)
  +60 min (4.0km)
  Preu per a 1 dia
 • Parking Vasto 1 - Shuttle - Aeroporto di Napoli - Coperto

  Parking Vasto 1 - Shuttle - Aeroporto di Napoli - Coperto

  Cobert (3.3m)
  Preu per a 1 dia
  Dirigeix-te amb el teu vehicle al pàrquing. Un cop hagis aparcat, el pàrquing posa a la teva disposició una llançadora directa a l'aeroport.

On aparcar a Napols

Cerques un pàrquing al centre de Nàpols? Comptem amb més de 45 proveïdors que col·laboren amb nosaltres i que ens fan oferir-te descomptes de fins al 70% en la teva reserva d'aparcament a Nàpols.

On és millor aparcar a Nàpols

Nombre de pàrquings

42

Millor valorat

Quick Parking Napoli

Més barat

Quick Porta Capuana

Més a prop del centre

Garage Napoli Chiaia

Més a prop de l’aeroport  

Meola Aeroporto Napoli

Quant costa aparcar al centre de Nàpols?

Pàrquing

Preu per 1 hora

Preu per 3 hores

Preu per 1 dia

Tipus de pàrquing

Quick Parking Napoli

2€

6€

9€

Cobert

Sant'Anna all'Arenella

2€

6€

22,93€

Cobert

Autorimessa Travaglione

3,50€

12,04€

27,49€

Cobert

Garage Parker's

3€

9€

26,37€

Cobert

Garage Napoli Chiaia

4€

13,76€

33,49€

Cobert

Garage Gradoni

4€

11,46€

33,49€

Cobert

On aparcar al centre històric de Nàpols?

Com ja hauràs comprovat, hi ha molts aparcaments a Nàpols que pots reservar amb Parclick. Tenim tot tipus de solucions per cada tipus d’estada! Ja sigui un pàrquing prop del teu museu favorit o un aparcament barat al centre de Nàpols, en Parclick trobaràs segur una plaça d'aparcament que s'adapti just al que necessites.

No obstant això, quan les opcions són realment abundants, sovint et tornes una mica més indecís. Tantes possibilitats et paralitzen i et quedes durant hores pensant “a on vaig finalment? Aquest serà bo? I si aquest és millor?"... i llavors acabes triant la primera solució a la qual hi havies tirat l'ull.

A ningú li agrada perdre el temps d'aquesta manera, però tampoc et pots llançar a l'aventura així com així, perquè vols que el teu viatge sigui perfecte, oi? En Parclick, som plenament conscients d'això, i és que aquesta raó que ara mateix t'ajudarem a triar un aparcament al centre històric de Nàpols que et convingui. Una de les millors opcions per aparcar al centre de Nàpols és el Garage Napoli Chiaia. Aquest aparcament, situat a la Riviera di Chiaia, és cobert, vigilat, obert les 24 hores del dia i es troba a un pas dels principals punts d'interès de la zona. No és precisament cèntric, però és a prop de la parada de metro Piazza Amedeo. Amb el metre, podràs recórrer fàcilment el centre de Nàpols.

I per què aquest pàrquing és millor opció que, per exemple, els aparcaments dels barris espanyols? Perquè entre els aparcaments coberts al centre de Nàpols, aquest és un dels quals té les tarifes horàries més baixes (4€ l’hora) i l’únic on pots reservar un pas setmanal a través de Parclick.

Parlant d’aparcar als barris espanyols de Nàpols, si ets més que interessat a trobar aparcament en aquesta zona, pots aparcar al Parking Toledo, al Garage Panorama, al Garage Napoli Centro o al Parking Central Park Simone Group. Les seves tarifes per hora són bastant assequibles, però per estades més llargues els preus són una mica més elevats.

La bossa sona? Doncs et recomanem donar-li un cop d'ull al pàrquing Supergarage. El Supergarage és un aparcament de luxe que ofereix també serveis de transport en llançadora i de aparcacotxes, càrrega de cotxes elèctrics i lloguer de cotxes i bicicletes. Com no podria ser d'una altra manera, és obert les 24 hores del dia i hi ha personal sempre disponible en les seves instal·lacions. Amb Parclick, podràs reservar dos tipus diferents d'aparcament dins del Supergarage en funció del teu pressupost, els serveis que desitgis i els llocs als quals vulguis arribar amb el seu servei de transport.

Si tries el servei de llançadora Shuttle, hauràs d'aparcar en Via Shelley 11, on una llançadora d'aparcament et portarà directament al teu destí. En canvi, si tries el servei aparcacotxes Valet, podrà aparcar en diferents llocs de Nàpols i el personal de Supergarage recollirà allí directament el teu cotxe.

On aparcar segur a Nàpols?

Si el teu principal requisit és la seguretat i vols un aparcament segur al centre de Nàpols, en Parclick el trobaràs!

Primer, perquè tots els aparcaments que oferim a Nàpols en la nostra plataforma compten amb sistema de videovigilància. I, a més, els aparcaments del centre de Nàpols són tots coberts. En resum: el teu vehicle serà fora de perill tant de les adversitats tempestives com de qualsevol altre mal.

Una opció que et podria interessar és el pàrquing Garage del Mare, situat entre el centre, el port i el passeig marítim, i obert les 24 hores del dia; o potser també el pàrquing Autorimessa Merliani, al cor del barri de Vomero i obert tot el dia.

Si busques aparcament on no hagis de deixar les Claus al personal, consulta el Garage Panorama: obert les 24 hores i situat prop de la famosa estació de metro de Toledo.

Vens amb plans de visitar altres parts de la ciutat? Llavors dona un cop d'ull al pàrquing Autoparcheggio KING (situat entre el port i l'estació Central de Nàpols), o al Garage Sannazzaro (al final del passeig marítim), o també al Garage Manzoni - Posillipo. Qualsevol d'aquests aparcament estarà situat just a la zona que necessites, i tots ells són coberts i compten amb videovigilància!

On aparcar a prop del metro a Nàpols?

Si no vols conduir fins al centre de Nàpols, sempre pots aparcar prop d'una parada de metro i desplaçar-te fàcilment per la ciutat amb la línia 1 i la línia 6. Si decideixes optar per aquesta solució, a Parclick tenim igualment molts aparcaments on deixar el cotxe abans d'agafar el metre.

Per exemple, per aparcar prop de l'estació de metro Garibaldi, pots comptar amb els serveis de aparcacotxes del Supergarage o del Napoli Parking. Tan sols hauràs de conduir i aparcar als llocs designats prop d’aquesta parada, el personal hi vindrà a recollir el teu cotxe i el portarà a un aparcament segur fins que ho tornis a necessitar.

Si, per contra, vens de l'altre costat de la ciutat i prefereixes (per exemple) aparcar prop de Piazza Amedeo, pots deixar el teu cotxe en el Autorimessa Travaglione, on s’encarregaran del teu cotxe per 3,50€ l'hora.

Prop d'aquí, es troba també la parada Quattro Giornate. Si aquest és el teu destí, et recomanem reservar una plaça d'aparcament al Parking Scarlatti by Toledo o en el Parking Merliani. Aquest últim, juntament amb el Parking Gepark Cacciottoli, són també bastant a prop de la parada Medaglia D'Oro.

I si, per un casual, vols anar al centre i aparcar prop de la parada Municipi o de la parada Toledo, pots anar al Parking Toledo o (sorpresa!) recórrer de nou als serveis del Supergarage. Des d'aquest punt, recorrent els carrers principals del Barri Espanyol, es pot arribar igual de fàcil a la parada Dante i a la de Piazza Giovanni Bovio.

Sembla que no queden més excuses: ara que tens tota la informació que necessites per a planificar el teu viatge amb antelació i arribar a tots els punts d'interès de la ciutat amb total comoditat, a quines esperes per reservar un aparcament a Nàpols amb Parclick?

Conduir per Nàpols

Nàpols és una de les ciutats principals d'Itàlia i, també, una de les més poblades de tota la Unió Europea. És la major ciutat del sud de la península i, amb gairebé un milió d'habitants, només Roma i Milà la superen en termes de població.

Visitar Nàpols és una bona idea en qualsevol època de l'any, però alguna vegada t'han explicat com és conduir fins a Nàpols i circular per la ciutat?

Pot ser que t'hagin arribat rumors sobre com Nàpols és una ciutat amb molt de trànsit i que la circulació aquí no és precisament àgil. En qualsevol cas, nosaltres creiem que la millor arma per afrontar el trànsit a Nàpols és la informació, així que a continuació trobaràs tot el que necessites saber si decideixes conduir per Nàpols ;)

A Nàpols sempre trobaràs molts cotxes, ja sigui al centre com als barris de Nàpols més perifèrics. No obstant això, existeixen Zones de Trànsit Restringit en les quals només es permet l'accés als residents i se'ls prohibeix circular pels seus carrers a la resta de conductors durant unes hores del dia. I la cosa no acaba aquí: per reduir els nivells de contaminació, sovint s'efectuen talls de trànsit o s'instauren alternances de matrícules, com és el cas dels anomenats domeniche ecologiche (diumenges ecològics).

Però bé! Deixant això últim a un costat, tornem al que segur t'interessa més: quals són les ZLT de Nàpols.

Zones de trànsit restringit de Nàpols

Aquí et deixem una llista amb totes les zones de trànsit restringit de Nàpols.

 • ZTL Centro Antico
 • ZTL Tarsia Pignasecca
 • ZTL Belledonne, Martiri i Poerio
 • ZTL Mezzocannone
 • ZTL Morelli, Filangieri, Mille
 • ZTL Piazza del Gesù
 • ZTL Chiaia
 • ZTL Corso Sirena

Vols saber més? En el nostre apartat AJUDA, pots consultar en qualsevol moment els horaris de les zones ZTL de Nàpols, perquè siguis al corrent de la normativa i de com accedir a les zones ZTL de Nàpols sense perill a multes.

Aparcar a Nàpols

Aparcar al carrer a Nàpols

Si has decidit venir amb el teu cotxe a Nàpols, un altre factor a tenir en compte és on aparcar a Nàpols. Segur que la primera idea que se t'ha ocorregut és buscar aparcament al carrer. Bé, no està mal pensat, però tingues en compte que a Nàpols, com en la majoria de les grans ciutats, l'aparcament al carrer és de pagament.

Reconeixeràs les zones d'aparcament de pagament al carrer per les ratlles blaves pintades en la calçada. Però el realitat aquest no és el difícil… el difícil és trobar una plaça d'aparcament lliure! Perquè amb tantes persones i amb tants cotxes, abans de trobar aparcament a Nàpols molt segurament has de passar una bona estona donant tornades a la ciutat, arriscant-te així a entrar en una ZTL sense adonar-te.

Saps com podries aparcar a Nàpols més fàcilment? Segur que ho endevines ;)

Reservar una plaça d’aparcament a Nàpols

Aquesta és la idea que et proposem: reservar en línia una plaça d'aparcament a Nàpols! Gràcies a Parclick, pots consultar la disponibilitat i els preus de molts aparcaments a Nàpols segurs, vigilats les 24 hores i barats on deixar el teu cotxe.

Amb la teva plaça d'aparcament reservada amb antelació, quan arribis al teu destí, podràs deixar el teu cotxe en lloc segur en poc temps, perquè puguis passar la resta del dia a Nàpols passejant o en transport públic.

Moure’s per Nàpols en transport públic

A Nàpols, existeixen diverses maneres de desplaçar-se per la ciutat amb les quals podràs moure't cap als principals punts d'interès de Nàpols, i fins i tot cap a tots els llocs més famosos de la ciutat. Aquestes són les teves opcions:

 • Metro de Nàpols: gestionat per la ANM, el metro de Nàpols consta de dues línies, la 1 (Garibaldi - Piscinola) i la 6 (Mostra - Mergellina).
 • Passante ferroviario: també conegut com la línia 2, és un petit tren que travessa la ciutat i connecta el centre de Nàpols amb Pozzuoli.
 • Ferrocarril Circumvesuviana: aquest tren de rodalies consta de diverses línies que connecten Nàpols amb nombroses ciutats pròximes, com Sorrento i Pompeia.
 • Ferrocarril de Cumana i ferrocarril de Circumflegrea: aquesta línia de ferrocarril connecta Nàpols amb Pozzuoli i Bacoli.
 • Funicular de Nàpols: per arribar a les zones i barris més alts de la ciutat, pots utilitzar una de les 4 línies de funicular de Nàpols mentre gaudeixes de tota una vita panoràmica de la ciutat.
  • Funicular de Chiaia (Cimarosa - Parco Margherita)
  • Funicular de Montesanto (Morghen - Montesanto)
  • Funicular Central (Fuga - Augusteo)
  • Funicular de Mergellina (Manzoni - Mergellina)
 • Filovia de Nàpols: aquesta xarxa de troleibús és composta per dues línies urbanes (201 i 202) i una línia de rodalies (254).

A més de tot l'anterior, també trobaràs nombroses línies d'autobús.

Si ets dels quals es cansen ràpid de caminar, podràs igualment moure't per Nàpols amb tota comoditat! Arriba fins als racons més recòndits de la ciutat i descobreix els encants que hi ha per veure a Nàpols.

Visitar Nàpols

Gràcies a la seva rica història, Nàpols està plena de monuments emblemàtics i increïbles paisatges naturals. La ciutat napolitana té sortida a la mar, al Golf de Nàpols, i està coronada pel volcà Vesubio.

Aparcament prop dels principals punts d’interès de Nàpols

Entre els llocs d'interès més populars de Nàpols, trobaràs el simbòlic castell Maschio Angioino, el Castel dell'Ovo i la cèntrica Piazza del Plebiscito. En aquesta última, s'erigeixen la Real Basílica de San Francesco di Paola i, molt prop d'aquí, el Palau Real de Nàpols i la Galeria Umberto I.

Pots continuar la teva visita descobrint els tresors ocults del misteriós Nàpols Subterrani, o arribar fins a la Catedral de San Gennaro i continuar admirant totes les esglésies històriques del centre de Nàpols.

Aparcament als principals barris de Nàpols

Una cosa bona que té Nàpols és que els llocs que has de visitar no són concentrats  només al centre històric, sinó que els pots trobar repartits per tota la ciutat i descobrir a poc a poc els barris més característics de Nàpols. Nosaltres et recomanem començar per aquests:

 • Barris Espanyols de Nàpols
 • Vomero
 • Chiaia
 • Posillipo
 • Mergellina

Aparcament prop dels principals museus de Nàpols

Des del punt de vista cultural, Nàpols sempre ha estat un centre molt animat i és per això que trobaràs nombrosos museus molt interessants per la ciutat. Aquí t'esmentem alguns:

 • El Museu Arqueològic de Nàpols
 • El Museu de la Capella Sansevero
 • El Museu de Capodimonte
 • El Castel Sant'Elmo
 • La Certosa i el Museu de San Martino

Aparcament prop dels principals teatres de Nàpols

Entre els principals teatres de Nàpols, cal esmentar almenys els següents:

 • Teatre San Carlo
 • Teatre Augusteo
 • Teatre Cilea
 • Teatre delle Palme
 • Teatre Palapartenope

Què fer a Nàpols

En una ciutat tan gran com Nàpols sempre hi ha alguna cosa a fer, ja que aquí tenen lloc nombrosos esdeveniments esportius, concerts, exposicions, fires i espectacles. Només cal saber on buscar-los!

Com no podria ser d'una altra manera, el principal escenari d'esdeveniments esportius és el Stadio Sant Paolo, on el futbol és el rei.

Entre els llocs que acullen la major part dels esdeveniments firals de la ciutat, és la Mostra d'Oltremare, de la qual també formen part l’Arena Flegrea i el Teatre Palapartenope que t'hem esmentat anteriorment.

Si només tens un dia per visitar Nàpols i vols uns quants consells, sempre pots llegir el nostre article sobre què fer a Nàpols en un dia i agafar inspiració.

Viatjar des de Nàpols

A hores d'ara hauríem d'haver deixat ben clar que hi ha moltes coses que veure i fer a Nàpols. Esperem que sí, perquè ja has vist que n’hi ha moltes i, amb Parclick, aparcar a Nàpols serà bufar i fer ampolles! Però… i si surts de viatge de negocis o e vacances en família des de Nàpols? En aquest cas, necessitaràs un aparcament de llarga estada a Nàpols. Cap problema! En Parclick, hem pensat en tot!

Aparcament prop de l’aeroport de Nàpols

Per aparcar a l'aeroport de Nàpols Capodichino, trobaràs diverses opcions, totes elles amb un còmode servei de transport que et deixarà i recollirà directament en la terminal.

Aparcament prop del port de Nàpols

També tenim l'aparcament perfecte per deixar el teu cotxe mentre et vas de creuer des del Port de Nàpols. Comptem amb aparcaments pròxims a l'Estació Marítima de Nàpols, amb pàrquings amb servei de llançadora fins al port, i amb aparcaments que ofereixen un servei de aparcacotxes enfront del Port de Nàpols.

Sigui qual sigui la teva elecció, el teu cotxe serà segur en aquests aparcaments vigilats al Port de Nàpols durant tot el temps que desitgis. No podries trobar una millor opció per aparcar a llarg termini mentre el teu creuer salpa pel Mediterrani!

Aparcament prop de les estacions de tren de Nàpols

Si el teu viatge comença amb tren, pots reservar la teva plaça d'aparcament vigilat en qualsevol de les dues estacions:

 • Aparcament a l’estació de Nàpols Central
 • Aparcament a l’estació de Nàpols Montesanto

Des d'aquestes estacions, podràs prendre trens directes a tota Itàlia. Tot el territori italià és digne de visitar, però des de Nàpols, et serà més pròxim visitar les ciutats de Ercolano i Pompeia. No te’n oblidis!

Amb Parclick, pots reservar amb antelació els aparcaments més barats de Nàpols en línia i amb antelació. Per fi, aparcar en el centre de Nàpols és fàcil, còmode i ràpid.