Imagen 1
Imagen 2

Pàrquing Plaza Santo Domingo - Estalsa

Plaza de Santo Domingo,  •    0m

Horari del pàrquing

Dilluns
 • 07:00 - 23:00
Dimarts
 • 07:00 - 23:00
Dimecres
 • 07:00 - 23:00
Dijous
 • 07:00 - 23:00
Divendres
 • 07:00 - 23:00
Dissabte
 • 07:00 - 23:00
Diumenge
 • 07:00 - 23:00

Detalls

¿Visites Guadalajara amb cotxe? Ja sabem que és una destinació ideal per passar el cap de setmana o pont per la seva proximitat a altres grans ciutats com Madrid. Així que si aquest és el teu cas i t'estàs preguntant on aparcar el teu vehicle, tenim bones notícies! el pàrquing Plaça Sant Diumenge - Estalsa ha preus imbatibles per hores o dies, i si reserves amb Parclick pots garantir la teva plaça d'aparcament amb l'antelació que desitgis al centre de Guadalajara;) Volem fer-te la vida fàcil! El pàrquing Plaça Sant Diumenge - Estalsa està ubicat a la Plaça de Sant Domingo, un dels punts turístics emblemàtics de Guadalajara, així com també l'Església de Sant Ginés que es troba en aquesta plaça, en ple centre de Guadalajara. Aquesta plaça està també al costat de el Parc de la Concòrdia i el Panteó de la Comtessa, que és un altre dels llocs que et recomanem visitar si passes un parell de dies a la ciutat. Altres de les nostres recomanacions de turisme són: El Palau dels Ducs de l'Infantado, El Palau d'Antonio Mendoza, La Cocatedral de Guadalajara, Torrassa Alvar Fañez, Absis de Sant Gil, Sant Nicolau el Real i el Palau de la Tafanera. Si el que busques és un lloc on prendre alguna cosa després, tens diverses opcions al costat de la Plaça Sant Diumenge com: la Cava Baixa de Nerea, 90s Coffee & Tapes, Yoqui, Fleca Rustypan, El Velero de Pacheco, Tapas Bar Smack, Fleca San Gines i el famós Rodilla. Totes aquestes opcions les trobes a menys de 5 minuts de l'pàrquing Plaça Sant Diumenge - Estalsa. Es troba a les rodalies la Clínica HLA i a el Centre Mèdic Integral DM ia menys d'un parell de minuts de la Notaria Maria Cruz García Arroyo, l'Administració de Justícia, la Subdelegació de Govern, La notaria Jimena de el Castell, Villalba Advocats, Gestoria Alonso i la Direcció Provincial de Guadalajara de la Seguretat Social, així que si algun d'aquests és el teu destí ja saps on aparcar! Al pàrquing Plaça Sant Diumenge - Estalsa pots garantir la teva plaça i reservar-la des de la comoditat del teu mòbil amb Parclick;) Ens ho agrairàs!

Característiques

 • Plaça d'aparcament garantida
 • Aparcament amb alçada màxima permesa (2.2m)
 • Entrada flexible
 • Cobert
 • Vigilat

Com arribar-hi?

Entrada al pàrquing

Travesía Santo Domingo 24
Veure mapa

Instruccions

A LA TEVA ARRIBADA: Agafa un ticket. Aparca en qualsevol plaça lliure. Dirigeix-te a la cabina de control amb la teva reserva Parclick i el ticket. El personal et proporcionarà una targeta perquè puguis entrar i sortir de l'aparcament durant la teva estada en el pàrquing.

A LA TEVA SORTIDA: Utilitza el tiquet que et va donar el personal.

SI LA TEVA RESERVA PERMET ENTRADES I SORTIDAS IL·LIMITADES: Dirigeix-te a la cabina de control amb la teva reserva Parclick i la targeta.

Productes disponibles

Selecciona data d' entrada i sortida per mostrar els productes disponibles

Productes de Parclick

Passi simple

Durant la teva estada podràs entrar i sortir una única vegada al pàrquing

Passi multipàrquing

Durant la teva estada podràs fer ús de tota la xarxa de pàrquings d'aquest operador disponibles a Parclick.

Passi il·limitat

Durant la teva estada podràs entrar i sortir del pàrquing totes les vegades que vulguis.

Els aparcaments més reservats