Rasina House

Carrer de Provença, 525
Sobre el pàrquing
Pàrking proper a la Basílica de la Sagrada Família. A 6 min a peu de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i a 10min de l'Avinguda Meridiana. La Plaça de Toros Monumental es troba a 15 min caminant, així com el barri de Gràcia.
Horari del pàrquing
dilluns a divendres 07:30 - 23:00
dissabte 10:00 - 22:30
diumenge 10:00 - 20:00
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Entrada al pàrquing

Carrer de Provença 525

Què opinen els nostres clients
3,8
Basat en 60 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Aliaksei
3,7
3,7
Overall experience is good, just a few notes: 1. It is hard to see Parclick logo from the car - all parkings look very similar 2. Pedestrians not have separate route - can be problematic with kids in some casesLlegir-ne menys

Juan
5
5
recomendare a futuros turistas

Jens
4,7
4,7
wirklich nur 5 min zur sagrada. toll

Preu per a 2 hores