PARKING CON ALTA DEMANDA PARA VERANO, RESERVA YA

Imagen 1
Imagen 2
Imagen 3
Imagen 4
Imagen 5
Pàrquing Oficial

Pàrquing AENA Barcelona-el Prat Aeropuerto T1

El Prat de Llobregat (Aeropuerto de Barcelona-El Prat, Terminal 1)  •    58m
4.1
Accés sense contacte

Detalls de la reserva

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Detalls

Aquest és l'aparcament oficial de l'aeroport de Barcelona-El Prat, situat just al costat de la terminal 1. Arribar fins al pàrquing és molt fàcil si vens per la B-22, agafant la sortida de "Pàrquing, Arribades" que veuràs en el carril de l'esquerra en arribar a l'aeroport. Amb la teva reserva Parclick, podràs accedir a qualsevol dels 6 mòduls disponibles (A, B, C, D, E o F) i aparcar còmodament sense perdre ni un minut del teu temps. Sens dubte, el pàrquing T1 AENA Aeroport Barcelona-El Prat és la millor opció si necessitar aparcar a l'aeroport de Barcelona en la T1, no sols perquè aquest pàrquing es trobi a només 3 minuts caminant de l'accés a l'aeroport, sinó perquè l'accés és immediat a l'aeroport de Barcelona. L’aparcament oficial de l'aeroport de Barcelona té un horari d'obertura de 24 hores, així que podràs deixar-hi el teu vehicle a qualsevol hora del dia, sense importar a quina hora surti o arribi el teu vol! No trobaràs un aparcament més pròxim a la T1 de Barcelona que el pàrquing T1 AENA Aeroport Barcelona-El Prat, ja que és el pàrquing oficial d'aeroport. Es van acabar les cerques interminables d'aparcaments lluny de l'aeroport de Barcelona: amb el pàrquing AENA General T1 disposaràs d'un accés fàcil a l'aeroport, aparcant al mateix aeroport de Barcelona-El Prat i arribant a peu fins a la terminal 1 sense esperes ni pèrdues de temps en trasllats. El T1 AENA Aeroport Barcelona-El Prat disposa d'un servei de vigilància amb personal present durant tot el dia, a més de sistema de vídeo vigilància les 24 hores del dia. Així doncs, a més d'un preu exclusiu respecte al preu en taquilla, t'oferim tota la tranquil·litat que necessites durant el teu viatge. A quines esperes? Reserva ja la teva plaça d'aparcament en l'Aeroport del Prat de manera còmoda i fàcil gràcies al pàrquing oficial de T1 AENA Aeroport Barcelona-El Prat.

Característiques

  • Plaça d'aparcament garantida
  • Aparcament amb alçada màxima permesa (2.2m)
  • Accesible per a PMR
  • Servei 24h
  • Cobert
  • Vigilat

Com arribar-hi?

Entrada al pàrquing

Aeropuerto de Barcelona-El Prat (Terminal 1 Llegadas)
Veure mapa

Instruccions

Abans del teu viatge

En arribar a l'aparcament, per entrar, entry.method.aena

Cuando llegues a la barrera, el lector de matrículas reconocerá tu vehículo y, si no te emite automáticamente el ticket, tendrás que pulsar el botón para coger el ticket y pasar por la cabina con tu reserva Parclick.

Després del teu viatge

A tu salida: no es necesario validar el ticket de salida del parking para que te abran la barrera, puedes salir siempre que no hayas superado el tiempo reservado sin pasar por el cajero.

Productes disponibles

Selecciona data d' entrada i sortida per mostrar els productes disponibles

Productes de Parclick

Passi simple

Durant la teva estada podràs entrar i sortir una única vegada al pàrquing

Passi multipàrquing

Durant la teva estada podràs fer ús de tota la xarxa de pàrquings d'aquest operador disponibles a Parclick.

Passi il·limitat

Durant la teva estada podràs entrar i sortir del pàrquing totes les vegades que vulguis.

Pàrquing AENA Barcelona-el Prat Aeropuerto T1: Opinions

4.1
Basat en 534 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal
jean Michel

Vincent

Jasmina

Que se podía especificar en la entrada en qué planta se sale con el avión. Porque hicimos vueltas. Es la primera vez y no sabía como iba.

Pàrquings més valorats a Barcelona

Llocs i esdeveniments interessants a prop de AENA Barcelona-el Prat Aeropuerto T1

Els aparcaments més reservats