Ajuda

Preguntes més freqüents


¿Com funciona?

Escull la data i la zona on vols aparcar. Escull un pàrquing i una oferta que s'ajusti a les teves necessitats. Fes la reserva, fes el pagament online i ¡llestos! Ja tens una plaça d'aparcament que t'espera.

¿Cal recollir el tiquet quan arribes al pàrquing?

Depèn del pàrquing que has escollit. Revisa amb atenció les instruccions d'accés i d'intercanvi de la reserva a la descripció del pàrquing i a la teva reserva.

¿Cal que imprimeixi la confirmació de la reserva?

En general, no cal imprimir la confirmació, però en alguns pàrquings no disposen d'internet i necessiten el justificant imprès. Segueix les instruccions indicades a la descripció del pàrquing.

¿Tindré assignada alguna plaça específica dins el pàrquing?

Parclick garantitza que al pàrquing hi haurà una plaça per a tu, però no una en concret.

¿Puc cancel·lar la meva reserva?

Sí, pots cancel.lar la teva reserva sempre i quan es sol.liciti abans de les 23:45h del dia anterior a la data d'arribada. En aquest cas et tornarem el 100% de l'import de la teva reserva menys les despeses de gestió. Però si la sol.licitud de cancel.lació es produeix després de les 23:45h del dia anterior a la data d'arribada, la reserva no podrà ser cancel.lada ni retornada.

¿Com puc cancel·lar la meva reserva?

Envia'ns un email a [email protected] indicant-nos el localitzador de la teva reserva. Farem el reembors del 100% de l'import de la reserva menys les despesses de gestió a la targeta que vas fer servir per fer la compra, si la teva sol·licitud reuneix les condicions de cancel·lació.

¿Puc modificar la meva reserva?

Sí, pots modificar la reserva sempre i quan la sol.licitud es faci abans de les 23:45 h del dia anterior a la data d'arribada. Envia'ns un email a [email protected] indicant-nos en localitzador de la teva reserva: nosaltres la modificarem i t'enviarem un justificant nou.

¿Estarà segur el meu cotxe?

Per descomptat. Tots els nostres pàrquings estan assegurats i compten amb sistemes de seguretat.

¿Com fer el pagament?

Mitjançant targeta de crèdit o de dèbit. Parclick disposa de certificat de pagament segur.

¿Com em puc donar de baixa d'usuari?

Envia'ns un correu electrònic des de la direcció amb la qual et vas registrar a [email protected] indicant-nos els motius de la baixa. En menys de 24 hores donarem de baixa el teu usuari.

Vaig tenir un problema dins el pàrquing. ¿Què faig?

Farem tot el possible per ajudar-te. No obstant, recorda que cada pàrquing és responsable del que passa dins les seves instal·lacions. En tot cas, intentarem resoldre el teu problema de la millor forma possible.

¡Comença a fer servir Parclick!

Com funciona?

Search it
Cerca

On vols anar? No et preocupis, t'ajudarem a aparcar. Som a més de 170 ciutats. Només digues on anar i trobarem el millor preu per a tu.

Book it
Reserva

Escull la oferta que millor que s'adapti a tu o explora els nostres passis de pàrquing. Reservar una plaça de pàrquing mai fa ser tan fàcil.

Park it
Aparca

La teva plaça és garantida. Condueix fins a l'aparcament i utilitza el teu codi de reserva. Ja està! No hauràs de tornar a precupar-te per aparcar.